Danebergs begravningsbyrå

Danebergs begravningsbyrå

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Danebergs begravningsbyrå är en fristående byrå i Uddevalla och Vårgårda. Fördelen med den fristående begravningsentreprenören är att den värnar de personliga mötena. Hit vänder du dig för att få hjälp att planera begravningen utifrån dina behov, givetvis med stöd av den dygnet runt-öppna jouren. Om du så önskar kan du även få juridisk rådgivning.

Tjänster Danebergs begravningsbyrå erbjuder

Vare sig du får hjälp via telefon eller i form av ett hembesök, kännetecknas de personliga mötena på Danebergs av kunnighet, noggrannhet och omsorgsfullhet.

Begravningsbyrån har lång erfarenhet av att hjälpa till vid begravningar – såväl vid borgerliga som vid kristna ceremonier. Många av ceremonierna utgår från den avlidnes och de anhörigas önskemål inför avskedet.

En begravning innebär avsevärt mer än själva begravningsceremonin. Den medför bland annat bouppteckning och dödsbotömning. Danebergs begravningsbyrå kan dra i alla dessa trådar, så att du själv kan fokusera på avskedet och sörjandet.

Begravningstjänster

Vad behöver du inför ditt sista farväl? Tillsammans med din kontaktperson på Danebergs skräddarsyr du exempelvis valet av kista eller urna, gravsten, lykta, blommor, program, musik och fika till den eventuella minnesstunden.

Juridiska tjänster

Bouppteckning, arvskifte och dödsboförvaltning hör begravningen till och detta kan du få Danebergs juristhjälp med. Deras juridiska tjänster spänner dock över ett brett fält. Du kan därför få juridisk rådgivning kring skatteplanering, testamente, äktenskapsförord och så vidare.

Kontaktuppgifter

Uddevalla
Västerlånggatan 5
451 50 Uddevalla
0522-310 66

Vårgårda
Kungsgatan 31
447 30 Vårgårda
0322-62 00 06

Öppettider: Vardagar 09:30 – 16:00
E-post: [email protected]
Hemsida: www.danebergs.se

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top