Wallins Begravningsbyrå

Wallins Begravningsbyrå

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Wallins Begravningsbyrå i Norrtälje ger råd och stöd med allt som behövs efter ett dödsfall. De är auktoriserade genom SBF – Sveriges Begravningsbyråers Förbund – och alla medarbetare är auktoriserade begravningsrådgivare. Deras utbildning och erfarenhet ger stor trygghet när livet ställs på ända. Det är viktigt för de anhöriga att det blir ett vackert och värdigt avsked.

En begravningsbyrå med anor

Wallins Begravningsbyrå är en av Roslagens äldsta och startades redan på 1940-talet. Idag är det Erik Olsson som driver företaget, han övertog det 2015 efter sin far Ove Olsson som varit ägare sedan 1993. Lokalerna ligger på Hantverkaregatan och är nya och fräscha. De flyttade tillbaka dit 2007 efter att hela kvarteret genomgått en renovering.

Ordnar med allt inför begravningen

Det är mycket att tänka på inför en begravning och Wallins hjälper till med dödsannons, kista, urna, blommor, ceremonin med sång och musik, minnesstund, gravsten med mera. De kan också ordna direktsändning av ceremonin online för de som inte kan närvara personligen och har också digitala minnessidor där man kan tända ett ljus eller skriva en hälsning till den avlidne. De samarbetar med jurist- och advokatbyråer i Roslagen när det gäller det juridiska, som till exempel bouppteckning, arvskifte och testamente.

Omdömen

Google: 5,0 av totalt 4 omdömen
Hitta.se: 4,5 av totalt 2 omdömen

Auktoriserad: Ja, via Sveriges Begravningsbyråers Förbund

Kontaktuppgifter till Wallins begravningsbyrå

Adress: Hantverkaregatan 6
Postadress: 761 23 Norrtälje
Öppettider: Vardagar 09:00 – 16:00
Telefon: 0176-574 58 (dygnet runt)
E-post: [email protected]
Hemsida: www.wbb.se

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top