Vallentuna Begravning

Vallentuna Begravning

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Vallentuna Begravning är ett familjeägt företag som fokuserar på upptagningsområdena Vallentuna och Täby. I över 20 år har de hjälpt familjer och anhöriga att ta ett personligt avsked av sina närmaste. Du kan alltid boka ett första kostnadsfritt besök på byrån eller be om ett hembesök hemma hos dig.

En begravningsbyrå med stor kunskap

Vallentuna-Täby Begravningstjänst grundades 1994 och har sedan dess engagerat sig i människors begravningar. Det är hela tiden dina önskemål och tankar som ligger till grund för planeringen. De tar stor hänsyn till den avlidnes och dina tankar om hur begravningen ska läggas upp. Största anledningen till att välja deras byrå är det personliga bemötandet och den höga kompetensen. De lägger också stor vikt vid det lokala och samverkar med flera butiker och företag i närområdet.

Begravningstjänster

När en nära anhörig avlider står du vanligtvis inför flera stora beslut. Det kan vara en tuff tid i livet där du behöver stöd och hjälp. Begravningstjänsten i Vallentuna hjälper gärna med allt det praktiska som rör en begravning. Du väljer själv om du vill ha hjälp med allt eller bara vissa delar av ceremonin. Vissa känner att de vill ha stöd kring samtliga punkter, andra föredrar att göra mycket själv. Det är helt upp till dig och de andra anhöriga att bestämma upplägg.

Det är också upp till er anhöriga att bestämma hur ni vill att kontakten mellan er och byrån ska skötas. De val ni kan välja bland är:

  • Träffas på byrån via ett personligt möte
  • Träffas personligen i någons hemmiljö
  • Boka in allt via telefon
  • Boka in allt via e-post

Som du hör finns det alltså många alternativ och Vallentuna är en byrå som låter dig välja ett upplägg som du känner dig bekväm med. Det finns alltså inga rätt och fel under planeringen.

Hjälp med det juridiska

När du mister en anhörig kan du också behöva hantera juridiska frågor som bouppteckning eller arv. Begravningsbyrån har egna jurister som kan hjälpa till med alla frågor som kan dyka upp. De kan svara på frågor som vad är en bouppteckning? och vad händer om jag inte har pengar till en begravning? De hjälper också till att formulera handlingar så de är korrekta. Annars kan du stöta på oanade problem i framtiden. De är alltid tillgängliga att svara på frågor så du kan när som helst kontakta dem om du har funderingar.

Kontaktuppgifter till Vallentuna Begravning

Adress: Tellusvägen 7
Postadress: 186 36 Vallentuna
Öppettider: Uppgifter saknas
Telefon: 08-511 703 05
E-post: [email protected]
Hemsida: www.vallentunabegravning.se

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top