Väddö begravningsbyrå

Väddö begravningsbyrå

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Väddö begravningsbyrå är en begravningsbyrå i Väddö som registrerades år 2015. Det är med andra ord en ny begravningsbyrå utan jättemycket historik eller anor, däremot visar Väddö begravningsbyrå stor förståelse för hur tufft det är att planera en begravning när en anhörig gått bort.

Väddö begravningsbyrå är en begravningsbyrå som erbjuder det allra mesta. Man besitter dessutom juridisk kunskap inom begravningsbyrån så att du slipper antingen sätta in dig i det juridiska krånglet som det innebär när någon gått bort, alternativt anlita en separat juridisk byrå för att lösa exempelvis bouppteckningen eller något annat juridiskt strul som du påträffat under detta otroligt jobbiga stadiet i livet.

Väddö begravningsbyrå är inte bara en personlig begravningsbyrå utan den är även till 100 % familjeägd vilket vi tycker känns tryggt för dig som vill kunna känna att du har att göra med personer med känslor istället för stora företag med policies när du planerar något så känsligt som en begravning.

Förutom detta erbjuder även Väddö begravningsbyrå fler tjänster inom familjejuridik genom den alldeles egna juristen Lars Lindqvist, vilket som tidigare nämnt ofta är skönt då det annars är vanligt att begravningsbyråer har avtal med separata juridiska byråer vilket kan skapa både stress och krångel i en tid när lugn och sorg är aktuellt.

Väddö begravningsbyrå erbjuder hjälp med följande:

  • Bouppteckningar
  • Minnesstunder
  • Dödsannonser
  • Gravstenar
  • Blommor

Kontaktuppgifter till Väddö begravningsbyrå

Adress: Simpnäsvägen 15
Postadress: 764 31, Väddö
Öppettider: Måndag – Torsdag 09:00 – 16:00, Fredag 09:00 – 15:00
Telefon kundtjänst: 0176-50700
E-post: [email protected]
Hemsida: www.vaddobegravningsbyra.se

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top