Trygga begravningsbyrån

Trygga begravningsbyrån

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Trygga begravningsbyrån erbjuder vackra avsked med en minimal miljöpåverkan. Byrån utgår från tre kärnvärden – värdighet, trygghet och hållbarhet. Dessa värden genomsyrar alla delar av verksamheten och som kund hos Trygga begravningsbyrån kan du vara säker på att få personlig service och en begravningsceremoni som hyllar den avlidne och samtidigt respekterar miljön.

Omtanke om både människa och natur

Trygga begravningsbyrån visar omtanke om både människa och natur. Som kund blir du bemött med både omtanke och värdighet. Det är en och samma kontaktperson som du har kontakt med och som stöttar dig, finns till hands och hanterar allt från planeringen till genomförandet av själva begravningsceremonin.

Allt som Trygga begravningsbyrån företar sig sker med omtanke om miljön. Som exempel kan nämnas att kistorna är svensktillverkade med miljön i åtanke. Dessutom klimatkompenseras varje kista med plantering av träd. Detta innebär att alla kistor är CO2-neutrala. Är miljön något som ligger dig nära, och du samtidigt vill anordna en respektfull och minnesvärd begravningsceremoni, är Trygga begravningsbyrån ett närmast självklart val.

Olika begravningspaket

Trygga begravningsbyrån erbjuder ett antal olika begravningspaket där allt som du behöver för en minnesvärd begravning ingår. Det finns ett paket för alla önskemål och alla plånböcker. Oavsett vilka önskemål eller vilken budget som du har så finns det ett paket som passar även dig. Vill du göra något av paketen mer personligt är detta självfallet också möjligt.

Kontaktuppgifter till Trygga begravningsbyrån

Adress: Folkungagatan 93
Postadress: 116 30 Stockholm
Telefon: 08-580 068 15
E-post: [email protected]
Öppettider: Måndag – Fredag: 09:00 – 16:30
Hemsida: www.trygga.se

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top