Sommarro begravningsbyrå

Sommarro begravningsbyrå

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Begravningsbyrån Sommarro är ett bolag i Uppsala med ett utmärkt rykte inom begravningsverksamheten. De har hjälpt anhöriga till avlidna i flertals år genom hela begravningsprocessen till en rimlig kostnad. Tjänsterna inkluderar alltifrån planeringen, valet av kistan, utläggning av kistan, kontakt med myndigheter till att närvara vid begravningen.

Vilka tjänster erbjuder Sommarro begravningsbyrå?

Att planera inför en begravning när man är i stor sorg är inte en enkel process. Sommarro begravningsbyrå tillhandahåller traditionella begravningstjänster som underlättar hela processen. Detta inkluderar alltifrån planeringen inför begravningen, valet av gravstenen, blomsterdekoration, dödsannonser i tidningar till andra viktiga kringhörande detaljer. I tillägg har begravningsbyrån ett gott samarbete med andra verksamheter för tjänster som de inte erbjuder som till exempel juristbyråer som kan bistå med bland annat förvaltning av dödsboet, arv, testamente samt bolag som sköter gravvård. Oavsett hur stor eller liten minnesstund du önskar kommer Sommarro begravningsbyrå att med ett stort engagemang och säkerställa att begravningen blir enligt de önskemål som du önskar.

  • Planering inför begravningen
  • Valet av kista/urna
  • Arvode/myndighetskontakter (Kyrkogårdsförvaltningen, folkbokföring, församling m.m)
  • Kistläggning/svepning
  • Representant vid begravning

Tilläggstjänster

I tillägg erbjuder begravningsbyrån en rad av extra tilläggstjänster mot en extra kostnad. Detta inkluderar alltifrån till att anordna fotografering, anlita musiker eller sångare inför tillställningen, samt bistå med hjälp inför bouppteckning, minnesalbum till förtäring eller hyra av lokal.

Kontaktuppgifter till Sommarro begravningsbyrå

Adress: Norbyvägen 59
Postadress: 752 39 Uppsala
Öppettider: Uppgift saknas på hemsidan
Telefon: 018 – 51 23 30
E-post: [email protected]
Hemsida: www.sommarrobegravning.se

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top