Slottshöjdens Begravningsbyrå

Slottshöjdens Begravningsbyrå logo

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Slottshöjdens Begravningsbyrå AB i Helsingborg har en gedigen erfarenhet av att hjälpa till i en av livets svåraste stunder. Att mista en anhörig eller någon som står en nära är aldrig lätt och något man inte alltid är förberedd på. Slottshöjdens Begravningsbyrå AB finns tillgänglig för er när ni behöver det genom sin jourtelefon som som är öppen dygnet runt.

Omdöme

Vi på Begravo.se kan tyvärr inte rekommendera detta företag då allt för många negativa kommentarer förekommer. Företaget har inte heller valt att bemöta denna kritiken.

Sveriges Begravningsbyråers Förbund: Ej ansluten
Google: 2,0/5 av totalt 12 omdömen
Hitta.se: 2,6/5 av totalt 5 omdömen
Eniro.se: 1/5 av totalt 2 omdömen

Begravningstjänster

Att planera en begravning kan vara en känslomässigt jobbig process, det är inte alltid lätt att ha koll på alla praktiska saker som medföljer när ett dödsfall har inträffat och som anhörig vet man inte alltid i vilken ände man ska börja. Då kan det vara skönt att känna att man får trygghet och stöd. Slottshöjdens Begravningsbyrå AB strävar alltid efter att ni ska känna er bemötta med respekt, omtanke och hänsyn.
Det är mycket att tänka på inför en begravning: den avlidnes klädsel, kista eller urna, hur ska begravningsakten utformas med tal och musik?
Oavsett om ni väljer jordbegravning eller kremering, kyrka eller kapell, stor eller liten samling så är begravningen en viktig ceremoni för att få ett avslut.
På Slottshöjdens Begravningsbyrå AB kan ni få hjälp med all planering. De samarbetar också med duktiga florister för att kunna göra begravningsceremonin till ett personligt och fint avsked.

  • Kistor
  • Urnor
  • Transport
  • Begravningsblommor
  • Bouppteckning
  • Testamente

Kontaktuppgifter till Slottshöjden

Adress: Rektorsgatan 18
Postadress: 254 36 Helsingborg
Öppettider: Saknar uppgift
Telefon kundtjänst: 042-13 84 99
E-post: [email protected]
Hemsida: www.asbobegravning.se

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top