Silverstadens Begravningsbyrå

Silverstadens Begravningsbyrå

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Silverstadens Begravningsbyrå tänker på dig. Vi är den trygga familjeägda begravningsbyrån som tar oss tid att förstå. Vi erbjuder lugn och ro och tar hand om allt det praktiska på det sätt du önskar och känner. Vi är en erfaren fullservicebyrå som kan stödja dig och ge dig råd i allt som du önskar utföra under processen. Välkommen till vår familj!

Den familjeägda och vänliga begravningsbyrån

Silverstadens Begravningsbyrå har kontor i Täby, Danderyd och Vallentuna. Vi är en familjär byrå där du kan känna dig lugn och trygg. Vi har lång erfarenhet av att hantera sorg och ömtåliga situationer och vår familj är mycket engagerade inom juridik, gravstenar och begravningar.

Välj ett eget koncept

Vi förstår att varje begravning är unik, och att den du älskade var en speciell person. Det är förstås viktigt att begravningen passar just den personligheten. Hos oss kan du bestämma ditt egna begravningskoncept. Vi gör vårt yttersta för att sätta oss in i den känsla du förmedlar och skapa ett koncept som passar. Du kan välja den urna och kista du önskar, med dekoration eller utan. Processen är varsam och bekväm. Du använder bara så många av våra tjänster som du önskar, en eller flera. Vi kan också hjälpa till att skriva en dödsannons och att skapa ett personligt begravningsprogram som passar dig och den sörjande familjen.

Hur går det till?

Välkommen att ta en titt på vår hemsida så får du en god överblick. Kontakta oss gärna med frågor.
Om du bestämmer dig för att anlita vår begravningsbyrå sätter vi oss ner och skapar en planering utifrån dina önskemål. Om du vill kan vi komma med förslag. Vi kan vi även sköta arrangemanget på plats en timme innan ceremonin för att skapa sammanhang och trygghet för våra kunder.

Det är tillåtet att hålla begravningsakter både inne och utomhus – vi har varit kundens partner både i kyrkan, i naturen, på arbetsplatsen, i trädgården och på flera andra ställen. Våra kunder tycker ofta att utomhusakterna blir mycket vackra – vi tror att det blir allra vackrast när man följer sitt hjärta och håller begravningen på den plats som kanske den avlidne personen tyckte om.

Vi är väl förberedda

Pandemin har varit en utmaning för oss alla, och sannolikt kan det hända igen. Vår familj på Silverstadens Begravningsbyrå är väl förberedda ifall något oväntat skulle inträffa. Vårt mål är att aldrig ställa in en begravning. Under pandemin har vi lärt oss att erbjuda mycket vackra och personliga ceremonier, framförallt har dessa ceremonier varit mycket säkra ur hälsosynpunkt.

Kontaktuppgifter till Silverstadens Begravningsbyrå

Adress: Radarvägen 7
Postadress: 183 61 Täby
Öppettider: Uppgifter saknas
Telefon: 0730-679867
E-post: [email protected]
Hemsida: www.silverstadens.se

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top