Sankt Eriks Begravningsbyrå

Sankt Eriks Begravningsbyrå

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Sankt Eriks Begravningsbyrå är en fullservicebyrå som förutom begravningsceremonin även kan hantera såväl bodelningen som arvskiftet. Begravningsbyrån genomför alla typer av arrangemang och kan – förutom begravningar i Svenska kyrkans regi och borgerliga begravningar – även arrangera begravningar enligt andra trossamfund som till exempel katolska, romska och muslimska ceremonier.

En begravningsbyrå med kompetens och erfarenhet

Sankt Eriks Begravningsbyrå är en personlig byrå med ett personligt engagemang i varje enskild kund. Man erbjuder en hög service där de sörjande sätts i fokus och en av de viktigaste uppgifterna i samband med en begravning är sorgebearbetning. Begravningsbyrån kan hantera allt som har samband med själva begravningen. Därutöver har man särskild kompetens inom juridik med lång erfarenhet av att hantera såväl bodelningar som arvskiften och upprättande av testamenten.

Begravning till rätt pris och utan onödiga avgifter

Du behöver inte vara orolig för att kostnaderna ska skena iväg när du anlitar Sankt Eriks Begravningsbyrå. Begravningsbyrån arbetar i princip uteslutande med fasta priser och du vet därför alltid exakt vad begravningen kommer att kosta. Dessutom gör personalen alltid sitt yttersta för att undvika onödiga utgifter och hålla nere kostnaderna så långt som det är möjligt. En värdig och minnesvärd begravning är något som alla har rätt till, oavsett hur mycket pengar som man har på banken när man avlider.

Kontaktuppgifter till Sankt Eriks Begravningsbyrå

Adress: Frejgatan 10
Postadress: 113 49 Stockholm
Telefon: 08-120 930 10
Mobil (jour): 0768-580 581
E-post: [email protected]
Öppettider: Jourtelefon 07.30 – 22:00 alla dagar

Hemsida: www.sankteriksbegravning.se

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top