Öströms begravningsbyrå

Öströms begravningsbyrå

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Öströms begravningsbyrå är en lokal begravningsbyrå i Gällivare. Öströms begravningsbyrå finns tillgängliga för att ge dig all hjälp du önskar före, under och efter begravningen. En begravning är väldig personlig, och deras målsättning är att göra begravningen till ett vackert minne för den avlidnas närstående.

Att tänka på inför mötet

Det är mycket som ska planeras inför begravningen. Att göra detta samtidigt som man sörjer kan vara påfrestande samtidigt som det för vissa är en hjälp i sorgearbetet. Öströms begravningsbyrå finns till hands så fort du har några frågor eller funderingar, så du behöver aldrig känna dig ensam under planeringen. Inför första mötet med begravningsbyrån kan det vara bra att fundera på frågor som kommer ställas. Exempel på dessa är:

  • Datum och lokal
  • Gravsten och gravplats, alternativt minneslund
  • Musik, dikter eller tal
  • Blomsterarrangemang
  • Kista och urna
  • Dödsannons
  • Eventuellt om du önskar hjälp med bouppteckning, försäkring och liknande

En begravningsbyrås största uppgift är att du ska känna dig trygg genom hela processen. Byrån hjälper dig genom att besvara alla frågor, ge dig information om hur allting går till samt ställer rätt frågor för att begravningen ska bli så personlig och fin som möjligt.

Det är viktigt att komma ihåg att begravningsbyråer är vana att hantera människor i sorg. Så var inte rädd för att ta hjälp av byrån så fort något känns tungt.

Kontaktuppgifter till begravningsbyrån Öströms

Adress: Lasarettsgatan 5
982 31 Gällivare
Öppettider: Måndag – Fredag: 08:00 – 16:00
Telefon: 0970-150 90
E-post: info@ohmans begravningsbyra.se
Hemsida: www.momentobyraerna.se

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top