Öhmans begravningsbyrå

Öhmans begravningsbyrå

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Öhmans begravningsbyrå finns i Kalix och har funnits i över 100 år. Öhmans begravningsbyrå hjälper dig med allt ifrån planering till transport till det juridiska efter att en närstående gått bort. Att planera en närståendes begravning är en väldigt känslomässigt jobbig process. Öhmans begravningsbyrå gör allt för att underlätta processen och finns där för dig under varje beslut.

Tjänster Öhmans erbjuder

Öhmans begravningsbyrå kommer göra sitt bästa för att bistå dig med allt som behövs inför begravningen. Dom anordnar med blommor, minnesstunder, råd i val av gravstenar, rådgivning genom hela processen, kistläggning och kan även agera ceremonivärd på själva begravningen. Öhmans begravningsbyrå kan även ordna med borgerliga begravningar.

Byrån har goda samarbetspartner i närområdet som underlättar hela processen. Tack vare sina samarbetspartners räcker det med en kontaktperson hos byrån som kan vägleda er rätt även om byrån inte själva erbjuder tjänsten.
Exempelvis samarbetar dom med Familjens Jurist som kan hjälpa er med pappersarbetet som uppstår vid en bortgång, så som bouppteckning, arvskifte och testamente.
Vad ni än behöver under denna svåra tid kan Öhmans begravningsbyrå hjälpa och vägleda er rätt så att begravningsprocessen blir så smidig som möjligt.

✔️ Begravningsblommor
✔️ Urnor
✔️ Kistor
✔️ Gravstenar
✔️ Programkort
✔️ Direktsänd ceremoni
✔️ Försäkringsutredning
✔️ Minnespaket

Minnesbok

Efter begravningen sammanställer byrån en minnesbok med bilder, programblad, dikter, hälsningar och liknande från begravningen. Detta är en gåva anhöriga får efter begravningen som är väldigt uppskattad.

Kontaktuppgifter Öhmans begravningsbyrå

Adress: Köpmannagatan 22
952 33 Kalix
Öppettider: Måndag – Fredag: 09:00 – 16:00
Telefon: 0923-10201
E-post: info@ohmans begravningsbyra.se
Hemsida: www.momentobyraerna.se

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top