Nässjö Begravning och Juridik

Nässjö Begravning och Juridik

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Nässjö Begravning och Juridik är en fullservicebyrå som finns där för dig när du ska planera en begravning när en anhörig gått bort. De ordnar begravningar helt efter dina personliga önskemål. Begravningsbyrån kommer göra allt för att hjälpa dig bära sorgen och att begravningen ska bli ett ljust minne.

Lokalt förankrat företag

Nässjö Begravning och Juridik är ett mindre lokalt förankrat företag som sätter stor vikt vid att du ska känna dig omhändertagen. Ett dödsfall kan väcka många frågor och att ha en begravningsbyrå som kan svara på sådana frågor är väldigt betryggande. När du vet vad som du behöver hjälp med kan Nässjö Begravning och Juridik arbeta på ett sätt som gör att du och övriga anhöriga kommer att känna er trygga och säkra på att begravningen kommer bli som det är tänkt. Personalen på begravningsbyrån finns tillhands för att stötta dig och resten av gästerna under hela begravningsceremonin.

Praktiska frågor

Nässjö Begravning och Juridik kan lugnt och sakligt gå igenom alla praktiska detaljer kring en begravning, vad som behöver ordnas samt ge förslag och råd om du känner dig otrygg och osäker om vad du tror kommer vara bäst väg att gå. Nässjö Begravning och Juridik kan förutom hjälp med begravningen bistå med juridiska tjänster som gåvobrev, arvskifte, testamente och bouppteckning.

Omdöme

Nässjö Begravning och Juridik är en auktoriserad Begravningsbyrå som du kan hitta hos Sveriges Begravningsbyråers Förbund (SBF). Här kan du enkelt söka upp begravningsbyråer och kontrollera ifall dom är medlemmar. Enligt allabolag.se har också begravningsbyrån en skötsam ekonomi sedan flera år tillbaka. Det finns tyvärr inga omdömen att hitta om företaget från andra hemsidor.

Kontaktuppgifter till företaget

Adress: Nygatan 3
Postadress: 571 31 Nässjö
Öppettider: 
Måndag – Torsdag 10:00 – 16:00
Fredag 10:00 – 15:00
Lunchstängt 13:00 – 14:00
Telefon kundtjänst: 0380-125 00
E-post: [email protected]
Hemsida: www.nassjobegravning.se

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top