Mölndals begravningsbyrå

Mölndals begravningsbyrå

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Mölndals Begravningsbyrå drivs av familjen Ekenved och har funnits sedan 1961. De jobbar inom Mölnlycke, Mölndal, Lindome, Kållered med omnejd. Familjen har i fyra generationer hållt i begravningar i Göteborgsområdet. Mölndals begravningsbyrå vill göra sitt bästa för att tillsammans med dig utforma en önskvärd begravning.

Begravningstjänster

Mölndal erbjuder olika begravningspaket och tjänster för att underlätta allt för dig. Ingen begravning ser exakt likadan ut, så för Mölndals är det viktigt att du ska kunna välja något unikt och detaljerat för just din anhörige som hara avlidit. En begravning som speglar den avlidnes personlighet och karisma. Det spelar ingen roll om det ska vara en stor eller liten begravning, Mölndals begravningsbyrå hjälper dig alltid.

Mölndals paket:

  • Kremation utan ceremoni
  • Enkel begravning
  • Urnbegravning
  • Klassisk begravning

Det finns också juridisk rådgivning att få före, under eller efter begravningen. Frågor om bouppteckning, arvskifte och förvaltning mm.

Mölndal har ett samarbete med Cynk. Denna unika tjänst från Cynk hjälper dig att upplysa försäkringsbolagen på den svenska marknaden om att din närstående har avlidit och ger dig en sammanställning på de alla olika bolagen. Det kan till exempel handla om begravningskassor, medlemsförsäkringar, tjänstepensioner, olycksfallsförsäkringar och tjänstegruppliv. Det finns även möjlighet att delta i live sändning av begravningar och skicka minnesgåvor.

Kontaktuppgifter till Mölndals begravningsbyrå

Adress: Tempelgatan 1
Postadress: 431 30 Mölndal
Öppettider: Måndag – Fredag 08:30 – 16:30
Telefon: 031-27 03 12
E-post: [email protected]
Hemsida: www.klarahill.se

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top