Magnolia Begravning

Magnolia Begravning

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Magnolia Begravning är begravningsbyrån för dig som vill anordna en borgerlig begravning. När du använder dig av Magnolia Begravning kan du själv bestämma hur begravningsakten ska genomföras och du behöver inte följa den svenska kyrkans ordning. Med stöd av personalen på Magnolia Begravning kan du skapa ett minnesvärt avsked där den avlidnes personlighet och liv sätts i fokus.

Borgerlig begravning

Magnolia Begravning är specialiserad på borgerliga begravningar. Med en borgerlig begravning har du större möjligheter att utforma begravningsakten som du önskar. Det är även möjligt att ha religiösa inslag vid en borgerlig begravning. Med en borgerlig begravning kan alla, oavsett religion, kön eller socioekonomisk bakgrund, erhålla en vacker och minnesvärd begravning som i alla delar är anpassad till den avlidnes person.

Magnolia Begravning är en fullservicebyrå

När du anlitar Magnolia Begravning behöver du inte anlita någon annan för olika kringtjänster i samband med begravningen. Magnolia kan hantera allt som har samband med begravningen, som till exempel hämtning av den avlidne, ceremoniskapande, inköp av blommor, annonsering, catering, försäkringssökning samt kistläggning och svepning.

Officianter med erfarenhet och engagemang

Magnolia officianter har lång erfarenhet av yrket och ett engagemang som få andra. De hjälper dig att skapa en begravningsceremoni där avlidne och dennes liv hamnar i centrum och blir en upplevelse som besökarna för alltid kommer att bära med sig.

Kontaktuppgifter till Magnolia Begravning

Adress: Gamla Rådstugugatan 44
Postadress: 600 02 Norrköping
Öppettider: Ring alltid innan besök
Telefon: 020-10 40 30
E-post: [email protected]
Hemsida: www.magnoliabegravning.se

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top