Luleå begravningsbyrå

Luleå begravningsbyrå

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Luleå begravningsbyrå är den enda privatägda begravningsbyrån i Luleå, och har över 60 års erfarenhet av att hjälpa människor med begravningar. Förutom hjälp med planeringen erbjuder Luleå begravningsbyrå dessutom bårhämtning, vilket innebär att dem kan transportera er närstående från hemmet eller sjukhuset efter bortgången.

Kontakta en begravningsbyrå

Det är viktigt att ha i åtanke att begravningsbyråer är vana att hantera människor i sorg. När du känner dig redo att börja planera begravningen finns byrån redo att bistå dig med allt du önskar inför begravningen. Det är upp till dig att bestämma hur mycket hjälp du vill ha under planeringen. Allt ifrån dödsannonser, till blomsterarrangemang till gravsättningen. Luleå begravningsbyrå finns med dig hela vägen.

Du behöver med andra ord aldrig känna dig ensam under begravningsplaneringen, utan om så önskas bistår begravningsbyrån dig med allt du behöver genom hela processen.
Det är professionella människor som arbetar på begravningsbyråer. Detta innebär att dom vet exakt hur dom ska planera ceremoni och begravningen så att den blir personlig efter den avlidna.

Auktoriserad begravningsbyrå

Luleå begravningsbyrå är en auktoriserad begravningsbyrå. Detta innebär att byrån ingår i en gemenskap av privatägda begravningsbyråer som garanterar hög kvalité och professionalism samtidigt som dom har ett personligt engagemang.

Kontaktuppgifter till Luleå begravningsbyrå

Adress: Rådhustorget 4
Postadress: 972 32 Luleå
Telefon: 0920-105 25
E-post: [email protected]
Öppettider: Dygnet runt på telefonen enligt hemsidan
Hemsida: www.luleabegravningsbyra.se

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top