Lova begravningsbyrå

Lova begravningsbyrå

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Hos Lova begravningsbyrå får du hjälp att genomföra begravningen på ett enklare sätt. Att planera för begravning kan vara svårt när man samtidigt befinner sig i sorg. Därför har vi på Lova begravningsbyrå sett till att göra det så enkelt som möjligt för dig att begrava nära och kära.

Lova – en lovande begravningsbyrå

Lova begravningsbyrå är en familjeägd byrå som erbjuder en personlig och trygg rådgivning och grundades av Frida Wickholm Terling och Gustav Terling. Frida har sin bakgrund i företag där hon sysslat mycket med digitalisering, bland annat har hon jobbat på Google. Gustav har å andra sidan haft nära kontakt med begravningsbyråer då hans mamma hade en egen byrå. Tillsammans driver de Lova begravningsbyrå som tack vare deras olika kunskaper och erfarenheter är en modern begravningsbyrå med kunden i fokus.

Varför välja oss?

Vår begravningsbyrå har stor lokalkännedom och kan därför ge varje kund unika lösningar som går att skräddarsy helt efter kundens preferenser. Hos oss kan du planera inför begravningen på det sätt som passar dig bäst, exempelvis kan du boka ett fysiskt möte med oss, sköta hela planeringen via telefon eller via webben.

Oavsett var i landet du befinner dig kan du få vår hjälp. Förutom att det går bra att sköta planeringen av begravning på nätet, finns vi i stora delar av landet från norr till söder för att kunna vara tillmötesgående för våra kunder.

Vilka tjänster och produkter erbjuder vi?

Hos Lova begravningsbyrå ligger fokuset främst på dig som anhörig och din vilja gällande hur begravningen och planeringen för begravningen ska gå till. Oavsett om du väljer att sköta hela processen via webben, telefon eller genom att boka fysiska möten med oss, kan du känna att du är i trygga händer.

Vi har en mängd olika tjänster för begravningens alla skeenden. Exempelvis kan vi hjälpa till med dödsboet nära inpå dödsfallet, men vi kan även erbjuda hjälp med planering av begravningen, ordna med minnesstund efter begravningen samt hjälpa till med gravsättningen. Våra tjänster är heltäckande och vi kan dessutom hjälpa till med juridiska frågor.

Utöver tjänsterna vi erbjuder har vi även en stor mängd produkter som begravningsblommor, kistor, urnor och gravstenar. Du kan därför göra mycket personliga val för att skapa en så minnesvärd begravning som möjligt.

Övriga produkter och tjänster som vi erbjuder finns det också gott om. Några exempel på det är catering, bårhämtning, städning och tömning av dödsbo, dödsannonser, tackkort, musik och solosång.

Kontaktuppgifter till Lova begravningsbyrå

Adress: Regeringsgatan 29
Postadress: 111 53 Stockholm
(Går ej att skicka post dit)
Öppettider: Saknar uppgift
Telefon kundtjänst: 010 – 33 33 623
E-post: [email protected]
Hemsida: www.lovabegravning.se

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top