Limhamns Begravningsbyrå

Limhamns begravningsbyrå

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Limhamns begravningsbyrå finns där för er från första samtal tills att gravsättningen är genomförd. Oavsett vilken tro du tillhör eller vilken typ av begravning du önskar vet Limhamns begravningsbyrå hur man ska fixa ett fint sista avsked. Limhamns begravningsbyrå värdesätter det personliga mötet och är väldigt måna om att skapa en begravning som representerar den avlidna på bästa sätt.

Vad ska man göra när någon gått bort?

När en när och kär går bort är det mycket att ta itu med. Förutom att det är en omvälvande process rent känslomässigt ska det även ordnas med mycket juridiskt och praktiskt. Limhamns begravningsbyrå ger fem konkreta tips på vad du ska göra när någon gått bort:

  • Ta kontakt med en begravningsbyrå om du önskar hjälp med transport och omhändertagande av den avlidna.
  • Informera anhöriga.
  • Ta hand om eventuella husdjur, post och bostad.
  • Välj och kontakta en begravningsbyrå.
  • Planera begravningen. Detta sker med hjälp från begravningsbyrån om så önskas.

Begravningspaket och tjänster

Limhamns begravningsbyrå har satt ihop olika begravningspaket som täcker de flestas behov. Varje begravning är unik, så det går att lägga till och ta bort saker i varje paket. Genom att välja ett begravningspaket får du ett fast pris direkt och vet att allting som behövs inför ceremonin är täckt. Det finns även tilläggstjänster som direktsändning av begravningen, för dom som inte kan eller får medverka fysiskt.

Kontaktuppgifter till Limhamns begravningsbyrå

Adress: Linnégatan 117
Postadress: 216 18 Limhamn
Telefon: 040-16 76 00
E-post: [email protected]
Öppettider: Måndag – Fredag: 09:00 – 17:00
Hemsida: www.klarahill.se

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top