Levins & Serenander Begravningsbyrå

Levins & Serenander Begravningsbyrå

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Levins & Serenander är en begravningsbyrå i Uppsala som har flera års erfarenheter med att anordna minnesvärda begravningar. Begravningsbyrån hjälper närstående genom hela begravningsprocessen, alltifrån planering, juridiska frågor till valet av urnan eller kistan och själva begravningen. Oavsett om det gäller en mindre tillställning eller en större begravning så ordnar de allt enligt dina önskemål.

Tjänster som Levins & Serenander begravningsbyrå erbjuder

Levins & Serenander begravningsbyrå erbjuder en rad av olika tjänster och finns där för dig genom hela begravningsprocessen. Utöver att bistå med hjälp kring hanteringen av den avlidna, planeringen inför begravningen och utförandet av begravningsceremonin, så finns de där för dig som ett stöd i både vårt och torrt. Bland annat har de en stor erfarenhet av att bistå de närstående med råd, hjälp och stöd. Dessutom har de en juridisk avdelning som besitter en gedigen erfarenhet inom arvskiften, testamenten och andra viktiga familjejuridiska dokument som är vanliga vid begravningar. Utöver detta hjälper de dig med:

  • Dödsanonnser
  • Familjejuridik
  • Gravsten
  • Begravningsblommor
  • Musik

Program- och tackkort

I tillägg kan Levins & Serenander begravningsbyrå hjälpa dig göra program och tackkort åt alla deltagare. Detta är en fin gåva som ges till de som deltar begravningen och är ett betydelsefullt minne som kommer att följa med dem efter begravningsceremonin.

Omdömen

Kontaktuppgifter

Adress: Bergagatan 2
Postadress: 752 38 Uppsala
Öppettider: Måndag – Fredag 09:00 – 17:00
Telefon: 018-50 11 50
E-post: [email protected]
Hemsida: www.uppsalabegravning.se

Företaget har även ett kontor i hörnet vid Kungsgatan. Detta kontor tar endast emot tidsbokade besök;

Adress: S:t Persgatan
Postadress: 753 20 Uppsala

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top