Lavendla | Den digitala begravningsbyrån

Lavendla

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Lavendla är en auktoriserad begravningsbyrå med gedigen branscherfarenhet. Med lyhörd service hjälper de dig att skräddarsy begravningen enligt dina önskemål. Sedan starten 2014 har denna digitala begravningsbyrån målsättningen att göra det svåra avskedet lättare. De har rådgivare över hela landet och du kan själv bestämma om du vill planera en begravning digitalt eller via personligt möte.

Om Lavendla

Lavendla är en auktoriserad begravningsbyrå som grundades 2014. Sedan starten har deras målsättning varit att göra det svåra lättare kring begravning och familjejuridik. Deras huvudkontor är i Stockholm, men dom finns även representerat på många andra orter. Lavendla har bland annat lokalkontor i Uppsala, Västerås och Göteborg. Det erbjuder även digitala lösningar där du kan boka och skräddarsy begravningen via hemsidan eller på telefon. Lavendlas 130 rådgivare erbjuder ofta mötestider utöver vanliga kontorstider, exempelvis på helger och kvällar, för att göra det möjligt för kunderna att hitta tider som passar vardagen och livspusslet. Oavsett var i landet du befinner dig, kan Lavendla hjälpa dig att anordna begravningen och allt relaterat till familjejuridik.

Lavendla drivs av värderingar om lyhördhet, mod och driv. Deras värderingar speglar deras sätt att jobba. Lyhördhet genomsyrar hela deras verksamhet och de lyssnar på noga på kundens önskemål och förutsättningar. Du kan vända dig till Lavendla för rådgivning, frågor och funderingar.

Begravningstjänster

Lavendla begravningsbyrå kan hjälpa dig med allt som hör till begravning och familjejuridik. De bistår med hjälp före, vid och efter begravningen. På deras hemsida hittar du även viktig information om vad som händer vid ett dödsfall och i vilken ordning saker och ting måste ske. Du kan anlita Lavendla för olika typer av begravningar, exempelvis kristen, borglig och muslimsk begravning.

Lavendla erbjuder rådgivning och assistans genom hela processen. Du kan välja att anlita Lavendla för en del av processen eller så kan du överlåta allt till dem. Lavendla kan bland annat hjälpa dig med följande:

  • Dödsannons
  • Musik och blomsterarrangemang på begravningen
  • Kista och urna
  • Gravsten
  • Programkort
  • Ceremoni
  • Planering av minnesstund
  • Bouppteckning, testamente, arvskifte och andra frågor relaterade till familjejuridik

Lavendla erbjuder även stöd och planeringshjälp inför begravningen. Tiden före begravningen kan är oftast en svår tid för dig som anhörig. Du kan få stöd via ett personligt möte, men du kan också hitta en rad olika hjälpguider på Lavendlas hemsida. Här hittar du även en sektion med frågor och svar kring begravning och juridik. Guiderna och informationen kan underlätta begravningsförberedelserna.

Planera begravningen online eller vid ett personligt möte

Lavendla erbjuder stor flexibilitet när det kommer till planeringen av begravningen. Det viktigaste är att kundens önskemål inför begravningsceremonin uppfylls. Du kan välja att boka ett personligt möte med någon av Lavendlas rådgivare runt om i landet. Det går även bra att boka ett telefon möte. Lavendlas hemsida erbjuder även möjligheten att planera begravningen online. Den digitala planeringen passar dig som föredrar att planera i ett tempo som passar dig. Du kan även boka möten med rådgivare och jurister online. Med andra ord kan du skräddarsy planeringsprocessen helt utifrån dina preferenser och förutsättningar.

Kontaktuppgifter till Lavendla

Adress: Sveavägen 80
Postadress: 113 59 Stockholm
Öppettider: Varierande beroende på stad
Telefon: 08-12 22 50 34
E-post: [email protected]
Hemsida: www.lavendla.se

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top