Kungsbacka begravningsbyrå

Kungsbacka begravningsbyrå

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Kungsbacka begravningsbyrå är en auktoriserad begravningsbyrå belägen i Kungsbacka. Att dom är auktoriserade innebär att dom följer Sveriges begravningsbyråers förbunds kvalitetskrav. Med andra ord kan du känna sig trygg och säker i deras händer, då dom arbetar under tystnadsplikt och säkrar produktkvalitet.

Hjälp att få av en begravningsbyrå

Det är mycket att tänka på inför en begravning. En begravningsbyrå ser till att allting är ordnat inför begravningen, så att du inte behöver oroa dig för att ha missat något. Exempel på saker du kan få hjälp med:

  • Dödsannons.
  • Val av kista eller urna.
  • Blomsterarrangemang.
  • Planering av minnestund
  • Programkort
  • Bouppteckning, förvaltning av dödsbo, försäkringar och avslutande av konton.

Vid beställning kommer ni få en specificerad prisuppgift så att ni får se exakt vad allting kommer att kosta. Kungsbacka begravningsbyrå erbjuder även samtalsstöd om så önskas. Byrån är van vid att möta människor i sorg, så inga frågor eller funderingar är för små eller stora.

Livsarkivet

Att tänka på sin egen död kan kännas olustigt. Men genom att planera sin egen begravning ser du till att dina önskemål kommer uppfyllas den dagen du går bort, samt att dina närstående får det lite lättare. Genom att besvara frågor som sedan bevaras i livsarkivet kommer en stor del av planeringen redan vara klar den dagen det är aktuellt.

Kontaktuppgifter till Kungsbacka begravningsbyrå

Adress: Borgmästaregatan 1
Postadress: Box 10143, 434 22 Kungsbacka
Telefon: 0300-93 90 00
E-post: [email protected]
Öppettider: Måndag – Fredag: 08:30 – 16:30
Hemsida: www.momentobyraerna.se

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top