Kandema begravningsbyrå

Kandema begravningsbyrå

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Fondkistan Kandema finns där för dig när det tunga beskedet om ett dödsbud kommer. Sorgen kan bli stor och det kan kännas övermäktigt att ta hand om allt praktiskt som behöver ordnas. Då finns begravningsbyrån till hands och kan hjälpa dig med sin erfarenhet och förmåga att ge stöd.

Tryggheten i ett fast grundpris

Fondkistan Kandema utgår från ett fast grundpris, på 9800 kronor, vilket är tänkt som en trygghet. Kostnad för transporter tillkommer och det är möjligt att göra olika tillval för att begravningen ska bli på just det sätt som känns bäst. Det är också möjligt att få hjälp med bouppteckningen genom Fondkistan Kandema.

Om Fondkistan Kandema begravningsbyrå

Kandema begravningsbyrå har kontor i Nacka och i Vasastan, och arbetar i hela Stockholmsområdet. Byrån ingår i franchisekedjan Fondkistan, som finns på olika håll i landet. Kedjan Fondkistan vill skapa vackra och personliga avsked utan att priserna behöver rusa i höjden, och hjälper till med begravningar som är borgerliga och inom ramen för olika religioner

En värdefull insats för forskningen

När Fondkistan Kandema anlitas är det ett val som påverkar forskning kring Alzheimers sjukdom, cancer, hjärt-, kärl- och lungsjukdomar och medfödda missbildningar. Varje gång begravningsbyrån förmedlar en kista eller urna går 5% av inköpspriset direkt till Stiftelsen Fondkistan.

Kontaktuppgifter till Kandema begravningsbyrå

Huvudkontor vid kontakt

Adress: Sturegatan 14
Postadress: 113 62 Stockholm
Telefon: 08-31 22 00 eller 08-600 33 78 
E-post: [email protected] 
Öppettider: Ring innan besök
Hemsida: www.kandema.se

Deras kontor hittar du i:

  • Stockholm
  • Nacka
  • Solna

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top