Josefssons begravningsbyrå

Josefssons begravningsbyrå

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Josefssons begravningsbyrå ligger i Sävsjö, Bodafors och Landsbro. Företaget har skapat minnesvärda avsked ända sedan 1990-talet. De erbjuder ett brett utbud av begravningstjänster som sträcker sig från kremering till rekommendationer av valet av kista eller urna, till boutredning. I tillägg har Josefssons begravningsbyrå god kunskap om lokala kyrkor, kapell och platser som passar ceremonin.

Vilka tjänster erbjuder Josefssons begravningsbyrå?

Josefsson begravningsbyrå erbjuder en mängd olika tjänster för familjer i nöd. Det innefattar bland annat allt som rör omhändertagandet av den avlidne, planering inför begravningen, kremering, valet av urnor för aska, ceremoni och platsen. Genom hela processen har begravningsbyrån en mer personlig hållning, där de arrangerar den minnesvärda stunden efter de önskemål som finns, vad gäller anordnandet av en begravning och förutsättningarna kring platsen.

Josefsson begravningsbyrå har stor lokal kännedom om kapell, kyrkor och borgerliga platser som kan passa minnesstunden. I övrigt har de flera samarbetspartners i närområdet och kan ordna andra tjänster som generellt behövs vid en begravning, exempelvis musik och begravningsblommor.

Oavsett om det är en enkel tillställning eller en mer omfattande begravning kommer Josefssons begravningsbyrå hjälpa er genom hela begravningsprocessen med ett stort engagemang.

  • Omhändertagandet av den avlidne
  • Valet av urnor eller kistor
  • Gravstenar
  • Hitta plats för ceremonin
  • Begravningsblommor
  • Boutredning

Kontaktuppgifter till huvudkontor

Det är till huvudkontoret i Sävsjö du bör vända dig till för att enklast få kontakt med Josefssons begravningsbyrå. Kontoren i Landsbro och Bodafors har väldigt begränsade öppettider under veckan.

Adress: Sandsjövägen 3
Postadress: 576 36 Sävsjö
Öppettider: Mån – tors 10:00 – 14:00, Lunch: 12.30 – 13:30
Telefon: 0382-144 40
E-post: [email protected]
Hemsida: www.klarahill.se

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top