Johanssons Begravningsbyrå

Johanssons begravningsbyrå

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Johanssons begravningsbyrå vet hur viktiga de små detaljerna är inför ceremonin och att du som person ska känna dig väl bemött. Därför värderar begravningsbyrån högt sin personliga service. Med ett öga för detaljer ser Johanssons begravningsbyrå till att det sista avskedet blir en hyllning till personen ni ska ta farväl av.

Om begravningsbyrån

Byrån är den äldsta i Lunds kommun, och skapades redan 1920. Förutom Lund finns begravningsbyrån dessutom tillgänglig i Löddeköpinge och Kävlinge. Genom att ha funnits i så många år har begravningsbyrån lyckats skapa trygga samarbeten med firmor i närheten, vilket i sin tur leder till att byrån kan bistå er med allt som behövs inför begravningsceremonin. Allt börjar med ett personligt möte där ni diskuterar hur ceremonin ska gå till, färgval, plats och dagsagenda för att nämna några steg i planeringen. När planeringen känns bra kontaktar Johanssons begravningsbyrå sina samarbetspartners som ser till att ha allt redo inför ceremonin.

Juridisk hjälp

Förutom sorgeprocessen finns det även en del juridiska saker som ska tas tag i. Testamente, arvskifte, bouppteckning och liknande. Johanssons begravningsbyrå har ett starkt samarbete med Familjens Jurist som kan hjälpa er att reda ut allt det juridiska som uppstår vid en bortgång.

Kontaktuppgifter till Johanssons begravningsbyrå

Adress: Stora Södergatan 67
Postadress: 222 23 Lund
Telefon: 046-211 28 33
E-post: [email protected]
Öppettider: Måndag – Fredag: 09:00 – 17:00
Hemsida: www.momentobyraerna.se

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top