Ignis begravningsbyråer

Ignis begravningsbyråer

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Ignis begravningsbyrå är en av landets äldsta begravningsbyråer med drygt 20 kontor i Stockholmsområdet. Det är en fullservicebyrå som förutom planeringen och organisationen av själva begravningsceremonin även kan hantera till exempel transporter i samband med begravningen, inköp av blommor, borgerliga officianter och juridiska tjänster. Detta innebär att du som kund kan räkna med hög kvalitet i begravningens alla delar.

En begravningsbyrå med totalansvar

Ignis begravningsbyrå använder sig inte av några underleverantörer och tar därför ett totalansvar för begravningen. Som kund behöver du därför inte hantera flera leverantörer eller oroa dig för att någon enskild del av begravningsceremonin inte ska fungera som avsett. Du har en kontaktperson hos Ignis begravningsbyrå som hanterar allt som har samband med begravningen.

Ett utbud som passar alla

Ignis begravningsbyrå kan uppfylla i princip alla önskemål i samband med en begravning. Det har inte heller någon betydelse vilken tro du har. Ignis kan hantera de flesta begravningar, såväl religiösa som borgerliga.

Du får ett personligt bemötande från personalen som gör sitt yttersta för att begravningen ska bli precis enligt dina önskemål. Självfallet har du tillgång till personalens unika kompetens och erfarenhet. Tillsammans kan ni planera en begravningsceremoni som blir både personlig och minnesvärd. Vill du ha en enklare begravning, utan personlig rådgivning, finns även möjligheten att beställa en begravning direkt via Ignis begravningsbyrås webbplats.

Kontaktuppgifter till Ignis begravningsbyrå

Ignis huvudkontor hittar du på Sveavägen i Stockholm. De andra kontoren finns på Kungsholmen, Norrmalm, Östermalm, Södermalm, Vasastan, Danderyd, Lidingö, Sollentuna, Solna, Upplands Väsby, Enskede, Farsta, Gustavsberg, Hägersten, Haninge, Huddinge Nacka, Nynäshamn, Kungsängen, Vällingby och på Ekerö.

Huvudkontor

Adress: Sveavägen 116
Postadress: 104 32 Stockholm
Öppettider: 09:00 – 16:00 vardagar
Telefon: 08-15 16 60
E-post: [email protected]
Hemsida: www.ignis.se

Nummer vid kontakt

Rådgivning begravning: 08-673 83 24
Kundtjänst: 08-15 16 60
Blommor: 08-21 90 80
Försäkringar: 08-673 15 40
Juridik: 08-15 16 70
Jourtelefon: 0703-69 69 69

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top