Hanssons Begravningsbyråer

Hanssons Begravningsbyråer

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Hanssons begravningsbyråer är en personlig begravningsbyrå med stort engagemang och varm omtanke. Byrån är en auktoriserad fullservicebyrå som kan hantera allt i samband med begravningen och har kontor i Sundbyberg, Solna, Bromma och Spånga. När du anlitar Hanssons begravningsbyråer kan du vara säker på att bli väl omhändertagen i en av livets svårare stunder.

En begravningsbyrå med bred kompetens

Hanssons begravningsbyråer tillhandahåller inte endast de produkter som normalt har samband med ett dödsfall som till exempel begravningsceremonin, blommor, kistor, urnor och gravvård. Som kund har du även tillgång till begravningsbyråns särskilda kompetens inom juridik och administration.

Detta innebär att du kan få hjälp med upprättande av olika familjerättsliga dokument och även med bouppteckningen och arvskiftet efter ett dödsfall. Därutöver kan du få hjälp med en försäkringsinventering som innebär att man letar upp eventuella bortglömda försäkringar som de efterlevande eller dödsboet har rätt till.

En begravningsbyrå som bryr sig lite extra

Du blir väl omhändertagen hos Hanssons begravningsbyråer. Personalen anstränger sig det där lilla extra för att du ska känna dig trygg och väl omhändertagen. Denna omtanke i förening med den kompetens och erfarenhet som personalen har innebär att du i lugn och ro kan planera en begravningsceremoni som är både respektfull och minnesvärd.

Kontaktuppgifter till Hanssons Begravningsbyråer

Öppetider
Måndag-fredag 08.30-16.30

Dygnet runt jour
08-564 877 40

E-post
[email protected]

Hemsida: www.sankteriksbegravning.se


Huvudkontor | Sundbyberg

Adress: Sturegatan 14
Postadress: 172 22 Sundbyberg
Telefon: 08-564 877 40


Bromma

Adress: Abrahamsbergsvägen 31-33
Telefon: 08-25 71 17


Solna

Adress: Råsundavägen 121
Telefon: 08-27 03 31


Spånga

Adress: Värsta Allé
Telefon: 08-27 03 31


Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top