Götmars begravningsbyrå

Götmars begravningsbyrå

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Götmars begravningsbyrå och juristbyrå är ett familjeföretag och finns på 9 olika kontor i Örebro län. Götmars vill göra allt lite enklare för dig. Oavsett vilken situation du hamnar i och behöver hjälp med antingen begravnings- eller juridikfrågor så finns de alltid till nära till hands. Götmars har varit en ledande begravningsbyrå i Örebro sedan 1960.

Begravningstjänster

Som alla begravningsrådgivare vet är planering av begravning inte det lättaste. Götmars har en rad olika tjänster att erbjuda för att förenkla processen för dig som kund. De tjänster som erbjuds är val av kistor/urna, blommor/musik, dödsannons och programkort, ceremonivärd/transport samt borgerlig begravning.

Götmars hjälper dig mer än gärna från början till slut. När det ofattbara inträffar är det inte ofta man har tankarna och känslorna intakta. Det går att boka ett digitalt eller fysiskt möte för att få koll på läget och hur allt fungerar. Sedan får man som kund hjälp med personligt avsked, önskemål i livsarkivet om man har några och även bouppteckning och försäkringsinventarier och andra sociala media. Som gäst till en begravning finns det även tjänster där man kan skriva en hälsning eller ge en minnesgåva. Det går även att skänka en gåva till en önskad fond.

Vårt omdöme

Götmars begravningsbyrå har fått väldigt bra omdömen på den oberoende hemsidan Reco.se många år i rad. Götmars är också en auktoriserad och kontrollerad begravningsbyrå hos Sveriges begravningsbyråers förbund (SBF).

4.6 / 5 av totalt 136 omdömen
Källa Reco.se

Kontaktuppgifter till Götmars

Adress: Borgmästargatan 9
Postadress: 702 25 Örebro
Öppettider: Måndag – Fredag 09:00 – 16:00
Telefon: 019-14 00 15
E-post: [email protected]
Hemsida: www.gotmars.se

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top