Gillis Edman begravningsbyrå

Gillis Edman begravningsbyrå

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Gillis Edmans begravningsbyrå är en av Sveriges mest anlitade begravningsbyråer. De är fördelade i hela Västsverige och hjälper kunder med personliga begravningar och familjejuridik. Här nedanför kan du läsa mer om Gillis Edman begravningsbyrå och företagets historia och vad dom kan erbjuda vid en begravning.

Vad kostar en begravning

Det är svårt att uppge exakt belopp på hur mycket en begravning hos Gillis Edman kostar. Detta kan variera beroende på vilka val kunden gör. Gillis Edman kan arrangera allt från en enkel begravning som kommunen bistår med, till en mer exklusiv och påkostad begravning. Gillis Edmans motto oavsett pris är att alltid spegla den dödes värdighet och att skapa ett så vackert avsked som möjligt.

Historia om företaget

Gillis Edman Begravning och familjejuridik grundades av visionen till tron om varje människans unika värde, detta är något som genomsyrar hela verksamheten än idag. Allt tog fart redan i tonåren då grundaren Gillis Edman sökte sig till begravningsbranschen och fascinerades av hur viktigt trygghet/lyhördhet betydde för en människa i sorg.

Efter 40 år är Gillis Edmans Begravningsbyrå en av Sveriges största men även den mest kända i landet. Numera drivs företaget av Gillis Edmans medarbetare med samma grundvärderingar, en vision om att ge alla människor ett avsked att hämta kraft ur.

Gillis Edman uppmärksammade tidigt vikten av att de rättsliga processerna fanns i sin ordning inför en begravning. Därav var Gillis Edmans Begravningsbyrå en av de första i Sverige med att erbjuda detta behov med välutbildade jurister.

Kontaktuppgifter till Gillis Edman begravningsbyrå

Adress: Skånegatan 17
Postadress: 411 40 Göteborg
Telefon: 031-355 40 00
E-post: [email protected]
Öppettider: Öppet enligt överenskommelse.
Hemsida: www.gillisedman.se

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top