Funera begravningsbyrå

Funera

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Hos Funera begravningsbyrå får du hjälp med att planera för begravningen på ett modernt sätt och helt efter dina egna villkor. Du kan exempelvis planera begravningen helt online och skräddarsy den efter dina egna preferenser. Dessutom får du hjälp med juridiska frågor om du skulle behöva extra stöd och hjälp med det.

En digitaliserad begravningsbyrå

Samhället blir mer och mer digitaliserat, men begravningsbranschen hörde länge till den bransch som var minst digitaliserad. Därför startades Funera begravningsbyrå. Med ett flertal kompetenta grundare har Funera blivit vad det är idag, en framgångsrik begravningsbyrå med en mängd nöjda kunder i hela landet.

Enklare och billigare begravningar med Funera

Att planera en begravning har länge varit krångligt. Det har varit många val som skulle göras under känslomässigt svåra situationer. Tyvärr har begravningsbranschen ofta utnyttjat människors svaga stunder för att tjäna extra mycket pengar på dyrare begravningar, men den tiden är förbi. Det är slut med att sitta på möte med en begravningsentreprenör där valmöjligheterna man blir tilldelad till största delen styrs av en vinstdrivande begravningsbyrå.

Funera begravningsbyrå gör det möjligt för dig som kund att i lugn och ro sitta hemma framför datorn och titta igenom olika tjänster och produkter på deras hemsida. Där framgår priset och du kan därför själv välja helt och hållet hur mycket saker och ting får kosta, vilka tjänster och produkter du vill ha med och inte. Tack vare att hela eller delar av begravningsplaneringen sker på nätet kan priserna pressas ner. Det är med andra ord mycket billigare att planera en begravning på nätet via Funera än på en begravningsbyrå där enbart fysiska möten med en begravningsentreprenör är möjligt.

Tjänster och produkter

Hos Funera kan du skräddarsy begravningen efter dina egna preferenser. De har ett stort utbud av produkter och tjänster som hör en begravning till. Exempelvis kan du välja bland ett stort antal urnor och kistor, men även gravstenar, blommor och inbjudningskort. Välj om du vill ha exempelvis städning av dödsbo eller juridisk hjälp och rådgivning.

Att boka och planera begravning via Funera är enkelt tack vare deras färdiga begravningspaket. På hemsidan kan du läsa mer om vilka begravningspaket de erbjuder, men du kan även ringa och prata med dem eller boka ett fysiskt möte med byrån. Beroende på vilket begravningspaket du väljer får du därefter göra dina skräddarsydda val.

Eftersom Funera begravningsbyrå finns tillgänglig i hela landet är det enkelt att få kontakt med byrån om man vill boka ett fysiskt möte.

En rikstäckande begravningsbyrå

Funera Begravning hjälper till att ordna med begravning över hela Sverige och nu även i Finland. Den stora nackdelen med att vara en digital begravningsbyrå är såklart att man inte kan ha kontor i varje stad över hela Sverige. Men det bästa är att priserna blir mycket lägre tack vare detta. Du som kund påverkas heller inte av att dom är digitala, Funera har många goda omdömen från tidigare kunder som bokat begravning via dom.

Kontaktuppgifter till Funera begravningsbyrå

Adress: Östermalmstorg 1, 3 tr
Postadress: 114 42 Stockholm
Öppettider: Måndag – Fredag 09:00 – 17:00, Lördag – Söndag 11:00 – 15:00
Telefon kundtjänst: 010-10 10 350
Telefon jour: 010-10 10 350 (endast nya uppdrag för begravning)
E-post: [email protected]
Hemsida: www.funera.se

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top