Fria begravningsbyrån

Fria begravningsbyrån

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Fria begravningsbyrån arbetar i hela Östergötland och erbjuder en trygg och omtänksam rådgivning när någon gått bort. Tillsammans med dig skapar de ett avsked som är vackert och personligt och utgår från dina önskemål och behov. För att skapa tydlighet och underlätta i alla val som behöver göras finns färdigsydda paket i olika prisklasser.

Begravningstjänster

Fria begravningsbyrån hjälper till vid förberedelse och genomförande av begravning bland annat genom att finnas till hands vid

  • val av kista eller urna
  • val av begravningsblommor
  • utformning av dödsannons
  • val av gravsten
  • utformande och genomförande av minnesstund
  • utförande av transport
  • juridiska tjänster
  • möjlighet att fylla i “min sista vilja” för att underlätta för anhöriga efter att man gått bort

Fria begravningsbyrån erbjuder dessutom en checklista med allt som måste göras efter ett dödsfall.

Färdigsydda begravningsval

Det är möjligt att planera begravningen på traditionellt sätt, genom att komma in på byrån. Det går också att välja något av Fria begravningsbyråns färdiga paket.

Fria direkt är det billigaste alternativet, där kista, kistläggning, administration och transport ingår. Med Fria direkt blir det en värdig begravning utan ceremoni. När en ceremoni önskas finns tillvalet Fria stunden.

Fria standard är ett alternativ med en enkel och klassisk begravning. Kista, kistläggning, administration, ceremonivärd och transport ingår.

Fria premium är ett alternativ för ett komplett arrangemang. Här ingår kista, urna, kistläggning och transport, blomsterdekoration, administration och ceremonivärd.

Kontaktuppgifter till Fria begravningsbyrån

Adress: Albrektsvägen 125 c
Postadress: 603 53 Norrköping
Öppettider: Saknar uppgift
Telefon kundtjänst: 010 – 75 00 665
Telefon jour: 079 – 101 01 21
E-post: [email protected]
Hemsida: www.friabegravning.se

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top