Fonus Uddevalla

Fonus

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Fonus begravningsbyrå ligger centralt i Uddevalla. Fonus erbjuder även hembesök om det önskas. De jobbar även i Ljungskile, Färgelanda, Munkedal och Strömstad. sedan 1945 har Fonus varit en aktiv begravningsbyrå med väldigt hög popularitet. De utformar olika typer av begravningar som till exempel borgliga, kyrkliga eller utifrån någon annan trosuppfattning.

Fonus tjänster

Joyce Hellgren och Lisa Andersson finns alltid till hands för att hjälpa dig på Fonus i Uddevalla. De stödjer dig och gör sitt yttersta för att utforma en begravning utefter dina önskemål. De är med dig i varje steg i processen. Fonus Uddevalla har även ett nära samarbete med Familjens jurist i Uddevalla, de erbjuder juridisk hjälp till alla som behöver det. Fonus rådgivare är mycket väl medvetna om att det kan vara väldigt svårt att få ordning och reda på allting som handlar om begravningar, hur och vad och när man ska planera. Som tur är hjälper Fonus begravningsbyrå dig med att ta beslut och göra val som känns svåra.

Fonus har en rad olika tjänster att välja mellan för att få begravningen precis som man vill ha den. Man kan till exempel välja att ha en ceremonivärd, Borgerlig officiant, miljövänligt sortiment, direktsänd ceremoni, minnesstunder och dödsannonser. Det finns också en hel del kistor och urnor samt blommor att välja mellan.

Kontaktuppgifter till Fonus i Uddevalla

Adress: Trädgårdsgatan 5
Postadress: 45131 Uddevalla
Öppettider: Måndag – Fredag 09:00 – 17:00
Telefon: 0522-391 95
E-post: [email protected]
Hemsida: www.fonus.se

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top