Fonus Stockholm

Fonus

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Fonus har flertalet begravningsbyråer runt om i Stockholmsområdet som hjälper dig planera en begravning på bästa sätt. Med deras hjälp kan du få det personliga avsked din anhöriga förtjänar. De samarbetar med flera lokala blomsterbutiker och lokala företag för att främja näringslivet i närområdet. De kan även hjälpa dig att kontakta en jurist.

Hjälper dig med all planering

Det kan vara svårt för dig som just mist en närstående att sätta dig in i all planering gällande en begravning. Fonus i Stockholm kan ge dig tips och idéer om hur du kan lägga upp hela begravningen. Under det första mötet får du all nödvändig information och får berätta om dina tankar och önskemål. De har även en begravningsplanerare online där du själv kan planera när du har tid och ork. Här är exempel på några av de många tjänster Fonus erbjuder:

  • Urnor
  • Kistor
  • Begravningsblommor
  • Musik
  • Minnesstund
  • Gravstenar

Samlas till en efterföljande minnesstund

Fonus hjälper er gärna att samlas till en minnesstund efter begravningen där det finns plats för eftertanke och att minnas den avlidne tillsammans. Här finns även utrymme för att hålla minnestal och skriva något vackert i en minnesbok. De flesta väljer även att servera mat och dryck under minnesstunden vilket Fonus kan assistera med.

Kontaktuppgifter till Fonus Stockholm

Det enklaste är att besöka Fonus.se och kolla igenom vilket kontor som ligger närmast där du bor. Du kan också ringa till deras växel och få vidare hjälp den vägen.

Telefon växel: 0771-87 00 87
Hemsida: www.fonus.se

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top