Fonus Skövde

Fonus

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Fonus Skövde ingår i den välkända Fonus-kedjan. Fonus är en begravningsbyrå med ett starkt fokus på personliga sista avsked. Kedjan är välkänd och har ett gott rykte om sig runt om hela Sverige. Fonus finns tillgängliga med sina begravningstjänster för er som bor i Skövdes kommun.

Vad begravningsbyrån kan hjälpa er med

Fonus i Skövde erbjuder hjälp med planering av ceremonin, förmedling av minneshälsningar, blombeställning och hjälper till med övriga funderingar kring begravningen. Dessutom har Fonus egen försäljning av gravlyktor, gravvasar och gravljus.
Fonus kan hjälpa er att fylla i Vita Arkivet. Önskas mer stöttning med andra juridiska frågor som uppstår vid någons bortgång har Fonus i Skövde ett nära samarbete med Familjens Jurist i Skövde. Önskar ni hjälp kan Fonus ordna en kontaktperson åt er hos dem.

Besök av Fonus

Fonus erbjuder besök i skolor, föreningar, företag och organisationer i Skövdes kommun. Vid besöken informerar Fonus om regelverk kring begravningar, försäkringar och juridik. Besöket är kostnadsfritt.
Att få information om vad som gäller vid eventuellt dödsfall innan ett sådant sker kan man underlätta processen i framtiden. Har man kunskapen sedan tidigare kan processen bli mindre överväldigande.

Kontaktuppgifter Fonus i Skövde

Adress: Torggatan 17
Postadress: 541 30 Skövde
Telefon: 0500-48 60 80
E-post: [email protected]
Öppettider: Vardagar 09:00 – 17:00
Hemsida: www.fonus.se

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top