Fonus Nyköping

Fonus

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Fonus begravningsbyrå i Nyköping kan du vända dig till när du ska begrava en anhörig som har gått bort. Det är en trygg begravningsbyrå som du kan ha förtroende för. De kan hjälpa dig att få precis den begravningen som du önskar. Du kan träffa en begravningsplanerare från begravningsbyrån på deras kontor eller i din hemmiljö.

Fonus begravningsbyrå i Nyköping finns där under hela ceremonin

Att begrava en anhörig är en påfrestande process och att då få hjälp av en begravningsbyrå som kan hjälpa till är guld värt. Fonus begravningsbyrå i Nyköping kan hjälpa dig med allt från att producera dödsannonsen och programkort till att beställa blommor. Begravningsbyrån erbjuder sig att även finnas på plats både före och efter begravningen, allt för att det ska bli ett fint avsked.

Hjälp med juridiska frågor

Fonus begravningsbyrå i Nyköping samarbetar med olika lokala företag som är väldigt kompetenta inom sina områden. De kan utifrån dina önskemål exempelvis föreslå en florist som kan vara behjälplig på bästa sätt. Begravningsbyrån kan även bistå med hjälp i juridiska frågor. Du kan få hjälp med exempelvis bouppteckning eller frågor kring testamente. Hos Fonus begravningsbyrå i Nyköping kan du även köpa olika dekorationer till gravplatsen som lyktor, vaser och gravljus.

Kontaktuppgifter

Adress: Östra Storgatan 14
Postadress: 611 34 Nyköping
Öppettider: Måndag – Fredag 09:00 – 17:00
Telefon: 0155-20 51 40
E-post: [email protected]
Hemsida: www.fonus.se

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top