Fonus Norrtälje

Fonus

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Att gå igenom en begravningsprocess när du nyss har förlorat en anhörig kan vara svårt. Det är viktigt att begravningen blir vacker och personlig för alla inblandades skull. Att ha stöd genom hela processen och få bra hjälp är guld värt. Fonus i Norrtälje lägger stor vikt vid dina önskemål och tankar kring begravningen.

En pålitlig begravningsbyrå

När en nära anhörig avlider kan det vara jobbigt att mitt i sorgen planera en begravning. Att då ha en begravningsbyrå som kan vara behjälplig är verkligen värt mycket. Fonus begravningsbyrå i Norrtälje gör allt för att begravningen av din anhörig ska bli både minnesvärd och vacker. När du anlitar Fonus i Norrtälje kan du vara trygg med att begravningen blir som du har tänkt.

Lokala samarbeten med företag i Norrtälje

Begravningsbyrån har lokala samarbeten med florister i trakten bland annat Fröken Knopp, Interflora och Blomstra i Rimbo. Om du önskar mat och dryck till minnesstunden har de nära samarbete med cateringfirman Evy Karlsson och Pensionat Granpark som du kan anlita. Om du önskar juridisk hjälp har Fonus i Norrtälje ett nära samarbete med Familjens jurist i Sollentuna som kan hjälpa dig med allt från bouppteckning till testamente.

Kontaktuppgifter till Fonus i Norrtälje

Adress: Rögårdsgatan 3
Postadress: 761 30 Norrtälje
Öppettider: Måndag – Fredag 09:00 – 17:00
Telefon kundtjänst: 0176-100 91
E-post: [email protected]
Hemsida: www.fonus.se

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top