Fonus Norrköping

Fonus

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Fonus är Sveriges största begravningsbyrå, här kan du läsa mer om deras kontor i Norrköping. Att förlora en nära anhörig är en av det tuffaste situationerna en människa ställs inför. Att mitt i sorgen behöva planera en begravning kan vara väldigt betungande. Fonus begravningsbyrå i Norrköping finns där för dig som stöd och en hjälpande hand under hela begravningsprocessen.

En begravningsbyrå som brinner för att hjälpa människor

Begravningen är väldigt viktig för många, det är ett sista farväl av personen som avlidit. Fonus begravningsbyrå i Norrköping är en begravningsbyrå som stöttar dig under hela begravningsprocessen och du kan i din egen takt planera begravningen. Tony Kouvala Mellgren som är kontorschef och rådgivare har arbetat på begravningsbyrån i många år. Han har lång erfarenhet och är ett känt ansikte för många.

Samarbetar med lokala företag

Begravningsbyrån värnar om Norrköping lokala företag och har därför ett nära samarbete med många av dem. De kan också erbjuda hjälp med olika juridiska frågor som exempelvis testamente eller bouppteckning genom ett samarbete med Familjejuristen.

Fonus i Norrköping talar ditt språk

Tony Kouvala Mellgren är både finsk- och svensktalande och kan hjälpa dig på finska om du önskar. Om du talar arabiska, turkiska, kurdiska eller syrianska finns det medarbetare på begravningsbyrån som kan dessa språk. Fonus i Norrköping kan också hjälpa dig om du önskar alternativa begravningar som judiska, muslimska eller buddistiska. Önskar du en borgerlig begravning kan de hjälpa dig att få en vacker borgerlig ceremoni.

Kontaktuppgifter till Fonus Norrköping

Adress: Gamla Rådstugugatan 34
Postadress: 600 02 Norrköping
Öppettider: Vardagar 08:00 – 17:00
Telefon: 011-36 27 00
E-post: [email protected]
Hemsida: www.fonusost.se

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top