Fonus Mölndal

Fonus

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Fonus är en begravningsbyrå som har funnits sedan 1945. Detta är även en av Sveriges mest anlitade begravningsbyråer. Fonus finns runt omkring Sverige och oavsett vart du befinner dig kan du därför hitta ett tryggt alternativ även under livets allra svåraste stunder. Fonus i Mölndal finns där för dig med öppna armar, stort hjärta och stort engagemang.

Fonus har jour dygnet runt och kan bistå med allt som har med begravningar att göra. De kan även göra ett hembesök om du har svårt för att ta dig till deras kontor. Om det finns behov kan de även ordna med transport eller hämtning av den avlidna, detta gäller även när någon har avlidit utomlands. När du väljer att vända dig till Fonus kan de förutom personligt stöd även erbjuda dig:

  • Kistor och Urnor
  • Begravningsblommor
  • Hjälp med valet av musik
  • Ceremonivärd och borgerlig officiant
  • Minnessidor och dödsannons
  • Gravsten
  • Direktsänd ceremoni

De kan även bistå med begravning utomlands samt hjälpa dig med försäkringsinventeringen vid ett dödsbo. De finns där för dig så mycket som du vill hela vägen. Om du vill att de ska ta över helt kan de göra det, men du har rätt att vara med vid varje beslut. Det är viktigt att allt känns rätt för de anhöriga, samt att man respekterar den avlidnes önskemål så långt det är möjligt.

Kontaktuppgifter till Fonus Mölndal

Adress: Göteborgsvägen 3
Postadress: 431 30 Mölndal
Öppettider: Måndag – Fredag 09:00 – 17:00 (Ring innan besök)
Telefon: 031-85 98 50
E-post: [email protected]
Hemsida: www.fonus.se

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top