Fonus Kungälv

Fonus

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Fonus är en begravningsbyrå som finns runt om i hela Sverige. Deras slogan ‘ett personligt avsked’ och vi hjälper dig där du befinner dig är därmed väldigt talande för byrån. Fonus Kungälv finns främst tillgänglig för er som bor i Kungälvs och Ales kommun, men även i stor Göteborg.

Tillgänglighet i hela Sverige

Förutom sin långa erfarenhet inom branschen är en annan stark fördel med Fonus att det är en kedja. Detta gör att dom har ett kontaktnät över hela Sverige.
Om er nära anhöriga som gått bort ska begravas i en annan stad än den ni befinner er i, kan Fonus hjälpa er att planera begravningen på håll. Tack vare sitt starka kontaktnät kan Fonus genom sina olika byråer samarbeta när det kommer till att anordna ceremonin. Du har med andra ord en nära kontaktperson där du bor, samtidigt som begravningen sker på den plats den avlidne hade önskat.

Fonus Kungälv har ett starkt fokus på att ordna ett fint sista personligt avsked. Första mötet kan ta allt från en timme till tre timmar, så avsätt gott om tid så att ni inte behöver känna er stressade genom processen.

Finsktalande personal

Fonus Kungälv har finsktalande personal. Meddela att du önskar en finsktalande handläggare inför första mötet om detta önskas.

Kontaktuppgifter till Fonus Kungälv

Adress: Uddevallavägen 5
Postadress: 442 30 Kungälv
Telefon: 0303-138 10
E-post: [email protected]
Öppettider: Ring innan besök
Hemsida: www.fonus.se

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top