Fonus Uppsala

Fonus

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Fonus i Uppsala är begravningsbyrån som kan hjälpa dig att utforma en vacker och personlig begravning för din anhörige som gått bort. De finns där för dig under hela processen och lägger stor vikt vid dina tankar och önskemål. Du är i trygga händer om du vänder dig till Fonus i Uppsala.

Det stöd du behöver

Att ordna med en begravning är stort och det är viktigt att det blir ett fint avsked. En begravning är en viktig stund då du ska ta farväl av din anhörige för sista gången. Fonus begravningsbyrå i Uppsala finns där som stöd och ser till att det blir som du har tänkt. Det är inte alltid lätt att välja ut en lämplig gravsten men Tony Börjesson som jobbar på Fonus i Uppsala har mångårig och gedigen kunskap inom området och kan bistå dig med den hjälp du behöver. Han kan guida dig rätt i djungeln av gravstenar. Om du behöver juridisk hjälp har begravningsbyrån ett nära samarbete med Familjens Jurist som är Sveriges största familjejuridiska byrå.

Köp olika dekorationer och tillbehör

Om du vill köpa olika dekorationer och tillbehör för att smycka gravplatsen kan du göra det hos Fonus i Uppsala. Det finns gravlyktor, vaser, glaslyktor, minnesstenar och planteringslådor att köpa, allt du behöver för en fin grav.

Kontaktuppgifter till Fonus avdelning i Uppsala

Adress: Östra Ågatan 39
Postadress: 753 22 Uppsala
Öppettider: Måndag – Fredag 09:00 – 17:00
Telefon: 018-15 51 75
E-post: [email protected]
Hemsida: www.fonus.se

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top