Fonus i Täby

Fonus

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Fonus i Täby är en del av rikstäckande Fonus och finns mitt i Täby centrum. Här får du ett personligt bemötande och hjälp att arrangera dina anhörigas sista vila. De tar dig igenom hela processen och ser till att begravningen blir enligt din och din anhöriges önskemål.

En begravningsbyrå med lokal inriktning

Begravningsbyrån i Täby lägger stor vikt vid ett personligt bemötande och har flera nära samarbeten med andra verksamheter i området. Det inkluderar bland annat florister, som hjälper till med att skapa vackra blomsterarrangemang. De samarbetar även med en lokal jurist i Täby som kan assistera inom allt från bouppteckning till testamenten. Om du behöver hjälp med detta kommer de förmedla kontakterna.

Begravningstjänster

Fonus i Täby hjälper dig att planera en kommande begravning på bästa sätt. Tillsammans går ni igenom hur ceremonin ska genomföras, vilken kista eller urna som ska väljas, vilken kistdekoration och andra blommor som ska finnas på plats och om det ska anordnas någon efterföljande minnesstund. De lägger stor vikt vid att du ska göra personliga val som avspeglar den avlidne. Innan det första mötet får du gärna fundera över vissa punkter och vad den anhörige hade för önskemål. Dessa inkluderar följande:

  • Hade den avlidne uttryckt några önskemål gällande sin begravning?
  • Vill ni ha en kyrklig eller borgerlig begravning?
  • Vart vill ni hålla själva ceremonin?
  • Vilka ska komma på begravningen? Ska den endast vara öppen för de närmast anhöriga eller för en större grupp?
  • Ska det hållas en minnesstund efter själva begravningen?

Du har också möjligheten att planera begravningen online i deras planerare. Fördelen med detta är att alla anhöriga kan ha inloggning och lägga fram sina egna idéer. Det är också ett bra verktyg om du inte får fram allt du vill säga under det första mötet. Det kan som bekant vara svårt att mista en närstående och ta hand om allt som rör en begravning.

Få hjälp med kista eller urna

Ett av de stora beslut som ska fattas vid en begravning är om det ska vara en kista eller urna. De flesta bortgångna har tidigare berättat om de vill begravas i en kista eller urna. Om du väljer kista kan Fonus hjälpa till via sin egen kistfabrik i Falköping. Deras kistor kommer i många olika färger och material. De har också sin egna tillverkning av urnor för de som valt det alternativet. Den används om den avlidne ska kremeras vid bortgång.

Kontaktuppgifter till Fonus i Täby

Adress: Biblioteksgången 4
Postadress: 183 70 Täby
Öppettider: Måndag – Fredag 09:00 – 17:00
Telefon: 08-709 86 10
E-post: [email protected]
Hemsida: www.fonus.se

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top