Fondkistan

Fondkistan

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Fondkistan är en rikstäckande begravningsbyrå som skapar ett vackert och personligt avsked till en rimlig kostnad. Alla är välkomna till Fondkistan, oavsett religion eller önskemål om hur begravningen ska genomföras. Fokus ligger på minnesbilden efter den avlidne och att begravningen ska bli en minnesvärd stund där den avlidnes person och liv hamnar i centrum.

Ett pris som alla har råd med

När du vänder dig till Fondkistan har vare sig din religion eller din plånbok någon betydelse. Fondkistan välkomnar alla och strävar alltid efter att finna lösningar som innebär att du kan skapa en minnesvärd begravningsceremoni, även med små medel. Fondkistan arbetar utifrån ett mycket lågt grundpris som gör det möjligt även för dig som inte har så mycket över i plånboken. I grundpriset ingår allt som du behöver för att kunna genomföra en oförglömlig begravningsceremoni. Därefter kan du själv lägga till de tjänster eller arrangemang som du vill och som din ekonomi tillåter.

Som kund främjar du forskningen

Fondkistan vill göra skillnad och när du anlitar Fondkistan hjälper du till att skapa en bättre värld. Fem procent av inköpspriset för varje förmedlad kista och urna avsätts till Stiftelsen Fondkistan. Denna stiftelse stödjer forskning kring cancer, hjärt- kärl- och lungsjukdomar, Alzheimers sjukdom samt medfödda missbildningar.

Kontaktuppgifter till Lova begravningsbyrå

Öppettider: Ring dygnet runt
Telefon: 020-789 789
E-post: Saknar uppgift
Hemsida: www.fondkistan.se

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top