Fenix begravningsbyrå

Fenix begravningsbyrå

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Fenix begravningsbyrå är en modern begravningsbyrå med stort kundfokus. För att det ska bli lättare att genomföra en begravning efter egna preferenser erbjuder byrån en mängd olika produkter och tjänster.

Om byrån

Fenix begravningsbyrå grundades år 2014 av Charlotte, Mikael och Johannes. Samtliga hade egna erfarenheter av begravningsbyråer och upptäckt fel och brister i branschen. Därefter beslutade de sig för att själva starta en byrå som hade mer kundfokus och tjänster av bättre kvalitet till bättre pris.

Fenix begravningsbyrå – en flexibel och tillmötesgående byrå

När en anhörig har gått bort har man nog så mycket med att bearbeta sorgen och eventuellt chocken som kan uppstå efter någons bortgång. Att då behöva hantera alla val som hör en begravning till är inte rimligt. Därför har Fenix begravningsbyrå sett till att utforma tjänster som gör byrån tillmötesgående i så stor utsträckning som möjligt. Man kan därför välja att planera hela begravningen via webben eller telefon. Men man kan även boka ett fysiskt möte med byrån på den plats man själv tycker känns mest bekväm för stunden. Mötet kan därför ske hemma hos en själv eller på något av byråns kontor. Fenix begravningsbyrå finns på många orter runt om i landet och att boka ett fysiskt möte är därför inga konstigheter.

Tjänster

Hos Fenix begravningsbyrå kan man planera allt i detalj som hör begravningen till. Man kan välja mellan att ha en kyrklig eller borgerlig begravning, men oavsett vilken tro man har går det bra att få sin begravning utförd hos Fenix begravningsbyrå. Det som skiljer ut Fenix begravningsbyrå är prissättningen. Du ser priserna på deras hemsida och får alltid en offert med ett fast pris för dina val och kan därför anpassa, ta bort och lägga till olika val tills du blir helt nöjd. Sedan får du en orderbekräftelse och tydliga betalningsvillkor. På så vis får du som kund full kontroll över kostnaderna för begravningen.

De ordnar även med den juridiska delen. En begravning kan medföra många juridiska delar som man kanske inte har tänkt på eller är medveten om. På Fenix begravningsbyrå får man all hjälp man behöver kring de juridiska delarna.

Att anordna själva begravningen är enkelt med hjälp av Fenix begravningsbyrå. Man kan välja alltifrån stora till små beslut, exempelvis vilken kista man ska ha, hur gravstenen ska se ut eller hur dödsannonsen ska utformas. Men även hur man vill att själva begravningsceremonin ska gå till. Byrån hjälper dig att få precis den begravning du önskar.

Kontaktuppgifter till Fenix begravningsbyrå

Adress: Linnégatan 76
Postadress: 115 23 Stockholm
Öppettider: Dygnet runt
Telefon: 010-551 70 35
E-post: Finns ej, använd formulär på hemsida
Hemsida: www.fenixbegravning.se

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top