Evigheten Begravningsbyrå

Evigheten Begravningsbyrå

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

En begravningsbyrå som är både minnesvärd och personlig är Evighetens Begravningsbyrå. Om du vill ha en begravningsbyrå som hjälper till med ett stort personligt engagemang och som är präglad av omtanke och valfrihet är det Evigheten Begravningsbyrå du ska välja.

En begravningsbyrå med personligt engagemang

Evigheten Begravningsbyrå är en auktoriserad begravningsbyrå som hela tiden genomgår fortbildning. När du väljer en auktoriserad begravningsbyrå är du försäkrad om att få rätt sorts hjälp och stöd i den svåra situation som kan uppstå när en begravning för en anhörig ska planeras. Begravningsbyrån följer de uppsatta reglerna vilket är en trygghet för dig.

Personalen har lång erfarenhet

För Evigheten Begravning är det av största vikt att den avlidne och det anhöriga står i centrum. De är alltid lyhörda för specifika önskemål och strävar alltid efter att begravningen ska bli personlig och minnesvärd. De som arbetar på begravningsbyrån har lång erfarenhet och de kan hjälpa dig med allt från planering av blommor till gravsten.

Ett ekologiskt tänk

Evigheten Begravningsbyrå har ett ekologiskt tänkt där kistorna kommer från Fredahls “Skogsserie”. Det är alltid två personer från begravningsbyrån som utför omhändertagandet och kistläggningen av den avlidne, vilket Evigheten Begravningsbyrå är ganska ensamma om. De är också alltid sex personer som hjälps åt att bära in och ut vid begravningsceremonin.

Vart finns deras kontor

  • Uppsala
  • Sigtuna
  • Upplands Väsby
  • Märsta
  • Östhammar
  • Österbybruk
  • Örbyhus

Kontaktuppgifter till Evigheten Begravningsbyrå

Här nedanför hittar du kontaktuppgifter till deras huvudkontor. Dom har dock samma telefonnummer och e-post till alla avdelningar.

Huvudkontor i Uppsala

Adress: Kungsgatan 46
Postadress: 753 21 Uppsala
Öppettider: Måndag – Fredag 09:00 – 16:00
Telefon: 020 018 018 1
E-post: [email protected]
Hemsida: www.evighetenbegravningsbyrå.se

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top