Esters Begravningsbyrå

Esters Begravningsbyrå

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Letar du efter en begravningsbyrå i Leksand så kan vi varmt rekommendera Esters Begravningsbyrå. Du kan här få hjälp med alla typer av begravningstjänster som krävs för en fin och oförglömlig begravning. Företaget är också auktoriserad av Sveriges Begravningsbyråers Förbund. Här kan du läsa mer om Esters begravningstjänster och hitta kontaktinformation.

Begravningstjänster

Begravningsbyrån Ester har ett helhetskoncept vad gäller begravning. Här nedanför kan hitta några av tjänsterna som företaget erbjuder.

  • Begravningsceremoni – Esters Begravningsbyrå arbetar med både kyrklig och borgerlig begravning. Du kan också få hjälp att ordna en ceremoni oavsett religion och kultur.
  • Kistor och urnor – Du kan hitta ett brett urval av vackra kistor hos
    begravningsbyrån Ester. Här finns både kistor och urnor i alla prisklasser och blandade material.
  • Minnesrum & dödsannons – Här kan du få hjälp med att skapa en dödsannons med information om vart begravningen ska äga rum. Man vill också med en dödsannons informera om dödsfallet. Man kan också på Esters Begravningsbyrås hemsida hitta ett minnesrum med alla gamla dödsannonser.
  • Gravsten – Företaget samarbetar med Norsbro Stenhuggeri för framtagning av gravstenar.
  • Blommor: Esters begravningsbyrå uppger på hemsidan att dom hjälper dig att välja vackra blommor till begravningen.
  • Försäkringsinventering: Har den avlidne en försäkring som täcker kostnaden för begravningen? Det kan finnas pengar att få tillbaka på försäkringar när någon går bort. Detta sker inte automatiskt, men denna tjänst finns att köpa till via deras partner Efterhjälpen AB.
  • Priser: Företaget har ett exempel på en begravningskostnad på sin hemsida där priset ligger från 14 245 kr. För mer information kan du kolla in deras exempel prislista.

Kontaktinformation till begravningsbyrån Ester

Adress:  Övermo Backåkersvägen 8, 793 35 Leksand
Postadress: Åkerövägen 3,  793 33 Leksand
Tel: 070-941 98 90
Email: [email protected]
Hemsida: www.estersbegravningsbyra.se

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top