Ekens begravningsbyrå

Ekens begravningsbyrå

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Ekens begravningsbyrå i Solna är en mindre och personlig begravningsbyrå som drivs av Hanna och Lotta, två mycket erfarna begravningsentreprenörer. När du anlitar Ekens begravningsbyrå får du någon som håller dig i handen från planeringen till genomförandet av begravningen och du kan vara säker på att det blir ett avsked som är utformat enligt dina önskemål.

En uppskattad och personlig byrå

Ekens begravningsbyrå är en mycket uppskattad byrå som får höga betyg av sina kunder. Du väljer själv om det inledande mötet ska ske på deras kontor eller hemma i din egen bostad. Tillsammans går ni igenom hur du vill att begravningen ska genomföras. Därefter får du ett kostnadsförslag som du i lugn och ro kan gå igenom innan du bestämmer dig för hur du vill gå vidare.

En byrå som hjälper dig hela vägen

Du kan anlita Ekens begravningsbyrå oavsett om du vill ha en kyrklig eller en borgerlig vigsel. Du får hjälp med allt som har samband med begravningen. Tillsammans går ni igenom och planerar de olika frågor kring begravningen som till exempel:

  • Plats och tid för begravningen.
  • Kremering eller jordbegravning.
  • Val av kista eller urna.
  • Hur begravningen ska genomföras och vem som ska leda begravningen.
  • Utformning av dödsannons.

När du anlitar Ekens begravningsbyrå kan du vara säker på att du blir väl omhändertagen och att begravningsakten blir utformad precis som du önskar.

Kontaktuppgifter till Ekens begravningsbyrå

Adress: Råsundavägen 160
Postadress: 169 36 Solna
Öppettider: Ring alltid innan besök
Telefon: 08-470 52 60
E-post: [email protected]
Hemsida: www.ekensbegravning.se

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top