Capella begravning (fd Björkdahls)

Capella begravning

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Capella begravning finns på flertalet ställen i Östergötland och hjälper dig med allt det praktiska gällande begravningar och familjejuridik. Byrån har en lång historia som sträcker sig bak till 1900-talets början. Här anordnades inte bara begravningar utan byrån hade även sin egen kisttillverkning. Idag lever det familjära och personliga kvar.

Ett brett utbud av tjänster

Hos Capella begravning får du hjälp med allt från dödsannons till minnesstund. Det personliga står hela tiden i fokus och du får i lugn och ro komma fram till de beslut som ska tas. Att mista en nära anhörig är alltid en omtumlade upplevelse och det är viktigt att du känner dig trygg med dem som byrå. Därför står alltid dina behov i centrum. Här är bara ett axplock av alla det tjänster som du kan få hjälp med:

  • Kistor och urnor
  • Hur du ska hantera sociala medier
  • Blommor
  • Själva begravningen
  • Gravstenar
  • Minnesstunden

Kyrklig eller borgerlig begravning

Oavsett om du vill ha en traditionell begravning i kyrkan eller en borgerlig begravning står Capella redo att assistera dig. En kyrkobegravning har ett inrutat schema som är framtaget av Svenska Kyrkan. Om du väljer en borgerlig begravning kan du själv styra hur du vill ha det.

Kontaktuppgifter till Capella begravning

Adress: Stationsvägen 4
Postadress: 612 23 Finspång
Öppettider: Saknar uppgift
Telefon: 0122 – 100 94
E-post: [email protected]
Hemsida: www.capellaab.se

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top