Brunkullans begravningsbyrå

Brunkullans begravningsbyrå

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Brunkullans begravningsbyrå är en etablerat byrå som finns i Östersund och Brunflo. Brunkullans begravningsbyrå vet hur viktiga dom små detaljerna är inför det sista avskedet, och lägger därmed stor vikt på det personliga mötet. Begravningsbyrån finns för att underlätta med allt från hämtning av den avlidne till gravsättningen.

Inför första mötet

Begravningsbyrån kommer vägleda dig genom hela processen och ge råd. Detta innebär att du inte behöver ha något förberett inför första mötet, men det kan vara värt att diskutera med berörda parter innan första mötet. På så vis kan ni förbereda er samt diskutera med andra anhöriga innan ni tar beslut. Frågor som begravningsbyrån kommer fråga er om är bland annat:

  • Datum
  • Begravningstyp
  • Tal, musik och annat som ska ske under ceremonin
  • Blomsterarrangemang
  • Dödsannons
  • Kista, urna, minneslund, gravsten och gravplats

Samarbetspartners och kistor

Brunkullans begravningsbyrå har nära samarbete med jurister, florister och andra verksamheter som är relevanta inför ceremonin. Förutom nära samarbeten har Brunkullans begravningsbyrå även ett eget sortiment av kistor, urnor och gravstenar.
Tack vare samarbeten och det egna sortimentet underlättas processen ytterligare, då ni inte behöver ta kontakt med olika företag, om så inte skulle önskas. Ni behöver bara en kontaktperson hon Brunkullans begravningsbyrå som sedan ser till att era önskemål uppfylls.

Kontaktuppgifter till Brunkullans begravningsbyrå

Adress: Storgatan 43
Postadress: 831 33 Östersund
Telefon: 063-13 13 75
E-post: [email protected]
Öppettider: Måndag – Fredag: 09:00 – 16:00
Hemsida: www.momentobyraerna.se

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top