Bräcke begravningsbyrå

Bräcke begravningsbyrå

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

En av de svåraste sakerna i livet är att hantera någons bortgång. Bräcke begravningsbyrå finns tillgängliga för konsultation och hjälp längs hela vägen i Bräckes kommun. Bräckes begravningsbyrå finns tillgängliga för hembesök, på deras kontor eller via nätet. Allt för att hitta ett sätt som känns bäst för dig att hantera planeringen under sorgen.

Planera begravningen online

Bräcke begravningsbyrå är ganska unika med att erbjuda begravningsplanering online. På deras hemsida kan du logga in för att starta planeringen, när du sedan är färdig delar du denna med begravningsbyrån som ser till att era önskemål inför begravningsceremonin uppfylls. Du kan när som helst välja att ringa för konsultation.
Att planera begravningen själv via nätet är en bra lösning för dig som vill sitta hemma i lugn och ro och planera, eller kanske tillsammans med andra närstående. Du kan därmed lägga upp planeringen i ett tempo som passar dig. Och när du känner dig klar med planeringen kan du överlåta ansvaret till begravningsbyrån som ser till att allt blir som ni vill.

Minnessida och dödsannons

På bräckes minnessida kan ni alltid gå tillbaka till er näras minnessida. Där går det att dela minnen tillsammans, man kan se dödsannonsen samt att man kan ge en gåva till en fond som är skapad i minnet av personen. Inför begravningen kan man dessutom köpa blommor om man inte kan närvara.

Kontaktuppgifter till Bräcke Begravningsbyrå

Adress: Riksvägen 21
840 60 Bräcke
Telefon: 0693-107 45
E-post: [email protected]
Öppettider: Måndag – Fredag: 09:00 – 16:00
Hemsida: www.momentobyraerna.se

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top