Begravningsbyrån farväl

Begravningsbyrån farväl

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Begravningsbyrån Farväl är en internetbaserad begravningsbyrå som erbjuder en enkel, bekväm och trygg tjänst för begravning. Du kan välja mellan tre olika begravningspaket och du hanterar allting via internet. Därefter sker själva begravningsceremonin på den plats som du har valt i samband med din beställning. Begravningsbyrån Farväl är till för dig som vill ha en enkel men ändå minnesvärd begravning.

En enkel begravningsbyrå på nätet

Begravningsbyrån farväl är en begravningsbyrå som endast finns på internet. Den är baserad på enkelhet och är ett utmärkt val för dig som, oavsett var du befinner dig, vill hantera både beställning och planering via din dator eller din mobiltelefon. Att begravningsbyrån endast finns på internet, och är baserad på enkelhet, innebär inte att det är en mindre verksamhet. Begravningsbyrån farväl utgör en del av Fonuskoncernen, och som kund har du tillgång till den mycket gedigna kunskap och den långa erfarenhet från begravningar som Fonus personal besitter.

Tre olika begravningspaket

Det är enkelt att beställa en begravning från Begravningsbyrån Farväl. Du har tre olika paket att välja mellan – Bas, Enkel och Plus. Du gör enkelt din beställningsförfrågan online och i samband med detta anger du var du önskar att begravningsceremonin ska äga rum och vilka eventuella tillval som du vill göra. Kort därefter återkommer Begravningsbyrån farväl till dig med besked och tar även hand om de fortsatta förberedelserna för begravningen och begravningsceremonin.

Kontaktuppgifter till Begravningsbyrån farväl

Adress: Saknar uppgift
Postadress: Saknar uppgift
Telefon: 010-452 09 50
E-post: [email protected]
Öppettider: Vardagar 09:00 – 17:00
Hemsida: www.farval.se

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top