Beckman Begravningsbyrå

Beckmans begravningsbyrå

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Varmt välkommen till Beckman Begravningsbyrå, som hjälper er med allt det praktiska kring begravningar. Vi har erbjudit våra tjänster ända sedan 1908 och har sedan dess tagit hand om tiotusentals familjer i sorg, där vi med stor värdighet och omsorg sett till att tillhandahålla våra tjänster på bästa sätt.

Beckmans kontor i Stockholm

Beckman Begravningsbyrå har kontor på fyra platser i Stockholm. Hos oss kan du alltid räkna med en begravning som på rätt sätt hedrar den avlidne, samtidigt som de anhöriga får med sig ett bra och personligt minne av ceremonin. Med tanke på den långa tid som vår verksamhet funnits, har vi hunnit bygga upp en lång erfarenhet av både små och stora begravningar. Här kan du också få hjälp med borgerliga begravningar, samt förstås särskilt anpassade ceremonier för olika religioner.

När en nära person avlider uppstår plötsligt flertalet frågor och funderingar. Vad händer nu? Våra begravningsrådgivare står redo att hjälpa till med allt det som ska lösas kring begravningen. Här får du direkt det stöd du behöver för att kunna hantera situationen och få till en begravning som känns bra – både för dig och andra anhöriga. Tveka inte att kontakta oss så snart du behöver vår hjälp; vi finns till för dig.

Kontaktuppgifter till Beckmans Begravningsbyråer

Huvudkontor Södermalm

Adress: Renstiernas Gata 49
Postadress: 116 31 Stockholm

Huddinge

Adress: Kommunalvägen 20
Postadress: 141 61 Huddinge

Hägersten

Adress: Terrängvägen 72
Postadress: 129 47 Hägersten
Telefon: 08 – 88 00 40

Högdalen

Adress: Önskehemsgatan 43
Postadress: 124 54 Bandhagen
Telefon: 08 – 644 98 70

Gemensam växel till kontoren

Telefon: 08-644 98 70
E-post: [email protected]
Öppettider: Måndag – Söndag: växel öppen 06:00 – 23:00
Hemsida: www.beckmanbegravning.se

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top