Anderssons begravningsbyrå i Örebro

Anderssons begravningsbyrå

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Anderssons begravningsbyrå finns i Örebro och drivs av Elisabeth och Sofie Andersson. Denna begravningsbyrå är liten och familjär med ett stort hjärta, deras filosofi är att bemöta andra som man själv vill bli bemött. Dem vill uppnå en skräddarsydd begravning lika unik som den människan som man ska säga farväl till.

Begravningstjänster

Anderssons vänjar högt om att alltid finnas där för de anhöriga, dem erbjuder stöd och vägledning dygnet runt för att allt ska bli enklare för dem drabbade. För att börja processen hos Anderssons begravningsbyrå ska du ringa och boka tid för möte, därefter går ni i genom alla frågor involverade begravningen. Dem hjälper dig med allt det praktiska och alla små detaljer runt omkring. För att bearbeta sorgen lättare gör Anderssons alltid deras bästa att vara ödmjuka och lyhörda gentemot dina känslor och önskemål. Hos Anderssons finns det 3 olika begravningsalternativ och dessa är begravning utan ceremoni (budget), enkel begravning med gravtäcke (medium) och enkel begravning med dekoration (lyx).

Det går även att välja mellan olika kistor, urnor, lyktor och vaser. Vill man skänka en minnesgåva kan man också få information till det på deras hemsida, Anderssons begravningsbyrå ordar också med dödsannonser och direkt sända begravningar, det går även bra att anmäla sig till minnesstunder.

Kontaktuppgifter till Anderssons begravningsbyrå

Adress: Storgatan 48
Postadress: 703 63 Örebro
Öppettider: Måndag – Fredag 09:00 – 16:00
Telefon: 0196114700
E-post: [email protected]
Hemsida: www.a-begravningar.se

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top